Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad bi bilo interesantno vidjeti kako će \"žene u crnom\" reagovati na presudu haškog tribunala prema generalu deliću. što se tiče škorpiona, ako se dokaže da su oni uradili ona ubistva u trnovu, ja bi njih strijeljao.
SVAKA ČAST \"ŽENAMA U CRNOM\". TREBA IMATI HRABROSTI IZNIJETI ISTINU U JEDNOJ TOTALITARNOJ ZEMLJI KAKVA JE SRBIJA, GDJE SE UBIJA PREMIJER ĐINĐIĆ I GDJE NIŠTA NIJE SVETO. SAD JOŠ I POMILOVANJE ZA UBICE?! ..FUJ, SRAM DA IH BUDE, I NEKA DJECA OD TIH \"SUDIJA\" DOBIJU RAFAL SA LEĐA PA NEK I NJIMA NEKO POBIJE DJECU, NEKA VIDE KAKO JE TO, A BOG ĆE IM SVIMA SUDITI.
divim se ovim zenama....
Koliko je tek \"Medica\" u vladi Bosne i Hercegovine,pa sta. Ubili su Srebrenicu, svake godine je doubijaju i sta, nista. Vise se place za Toseom Proeskim u Sarajevu nego za Srebrenicom ili za nekim od legendarnih palih komandanata u Sarajevu. To je nasa stvarnost. Gdje nasi estradni umjetnici snimaju nove CD-ove? Gdje se snimaju spotovi? Srebrenica, Skorpioni, ostavite to nama iz Srebrenice. Mi smo naucili kroz vijekove da nas ubijaju za inerese nekuh drugih.
ovo je tuzno. samo potpuno kpiran artikl ...SRPNJA???? WOW!
Srbija nije nikada , niti ce prestati da napada na Bosnu i Hercegovinu.Ako ne haubicama onda svim raspolozivim politickim sredstvima.Zene u crnom bi trebale po ovome biti jedini istinski demokratski pokret u sujednoj srbiji.