Radnik na bazenu bio pijan
0
Srbija: Napao mačetom posjetioce u sauni
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro da ih nije napao kucetom. s macetom ih moze samo ogrebati.
Poš\'o da ih suneti :D
otkad su \" Dejan Milenković (42), Milan Cvetković (29), Vladica Milutinović (39) i Ivan Veljkovič (35) \" mladici?? hahahah,jos malo pa ce ih uhvatiti kriza srednjih godina, pff hahahah \"mladici\"
kazu da je bio ljubomoran jer mu je mala cuna.
radnik je zatekao tradicionalni servianski pederizam koji se ochituje u guranju troprsta u pakash! svaka cast,steta sto ih nije sve sasjekao
Pa naravno kad su masturbirali u bazenu. Savestan radnik...da li bi ste se vi kupali u takvom bazenu?
Srpski terorizam...!!! TO EU-A ne vidi...!!!
Udrite se vlahadurijoooo. Samo sijeci.
Ninđa vlah protiv pederastije. Oni iz Saffa, sjeme im se zatrlo, bi isto da imaju damu.
ozenio srbenda jevrejku i rodi se djete...i prosklo godina,tek djete zove na mobilni:Tata,halo jesam li ja srbin ili jevrej? Tata servian:sto pitas sine? pa prodaje jedno dijete bicikl pa ne znam da li da mu obaram cijenu ili da odmah otimam Hahahah kad servian nema sta da ukrade on prebaci sopstvenu sajkachu u tudje dvoriste serviani sluge-nacija ogrezla u lazima,pljacki i masovnim ubistvima
Hasan ce da seckaaaaaaaaaa!!
Mislio je da su siptari
...samo da je klat\' pa koga bilo... Fuj,srpska posla...
http://www.sarajevo-x.com/kultura/umro-glumac-petar-kralj/111110178 ostavi se komentara bona, idi kuhaj pitu.
Kakve gluposti objavljujete iz Srbije! Kao da u drugim drzavama nema ludaka?! Blago vama, pa je u vasoj Bosni sve u redu:-)) Zasto ne obajvite da je u Beogradu umro velikan srpskog i ex yu glumista Petar Kralj? Bosansko novinarstvo se srozalo na morbidne vesti iz srpske crne hronike, a vesti iz kulture ste srozali na nivo zenicke cimburijade! Aferim, samo nastavite tako...A, i narod glupav! Samo se pali poput hepo kockica :-)
stari, genije si, imaš piće večeras u Evropi, sto broj 22, poslije 9 sati
MLADIĆI? Dejan Milenković (42), Milan Cvetković (29), Vladica Milutinović (39) i Ivan VeljkoviČČČČČ (35). Šta su onda dvadesetogodišnjaci? Djeca??? A gimnazijalci su valjda dojenčad.