Radnik na bazenu bio pijan
0

Srbija: Napao mačetom posjetioce u sauni

SRNA
Dejan Milenković pokazuje povrede (Foto: Blic)
Dejan Milenković pokazuje povrede (Foto: Blic)
Radnik na bazenu Opšte bolnice u Prokuplju (Srbija) napao je mačetom četiri muškarca dok su bili u sauni, zbog čega je morala da reaguje i interventna jedinica policije.

Ivan S. napao je mačetom dugom pola metra Dejana Milenkovića (42), Milana Cvetkovića (29), Vladicu Milutinovića (39) i Ivana Veljkoviča (35) iz Prokuplja nekoliko minuta nakon što im je naplatio karte za bazen.

Milenković, koji je dobio više udaraca mačetom po leđima i nogama, ispričao je da je sa prijateljima bio u sauni kada je radnik na bazenu počeo da viče i prijeti. Iako su uspjeli nekako da izađu iz saune i krenu ka bazenu, Milenković navodi da je za njima pošao napadač i da je tada nastala prava jurnjava oko bazena. 

Milenković je dodao da je Cvetković uspio nekako da pozove policiju, dok je on i dalje bježao od napadača, koji je u jednom trenutku ušao u kancelariju. 

"Milutinović je uspeo da zatvori vrata i drži bravu. Međutim, napadač je mačetom razbio staklo i još žešće nasrnuo na nas. Mene je zakačio na nekoliko mesta, ali sam hvala Bogu nekako preživeo", naglašava Milenković i napominje da je sve trajalo 10 do 15 minuta. 

Interventna jedinica policije savladala je i razoružala napadača. Cvetković je rekao da je napadač bio pijan, a možda i drogiran. Napadnuti mladići najavili su tužbu protiv bolnice.