Srbija: Napao mačetom posjetioce u sauni

S
SRNA
13.11.2011. u 14:24
0
34
Srbija: Napao mačetom posjetioce u sauni
0
Srbija: Napao mačetom posjetioce u sauni Dejan Milenković pokazuje povrede (Foto: Blic)
Radnik na bazenu Opšte bolnice u Prokuplju (Srbija) napao je mačetom četiri muškarca dok su bili u sauni, zbog čega je morala da reaguje i interventna jedinica policije.
Ivan S. napao je mačetom dugom pola metra Dejana Milenkovića (42), Milana Cvetkovića (29), Vladicu Milutinovića (39) i Ivana Veljkoviča (35) iz Prokuplja nekoliko minuta nakon što im je naplatio karte za bazen.

Milenković, koji je dobio više udaraca mačetom po leđima i nogama, ispričao je da je sa prijateljima bio u sauni kada je radnik na bazenu počeo da viče i prijeti. Iako su uspjeli nekako da izađu iz saune i krenu ka bazenu, Milenković navodi da je za njima pošao napadač i da je tada nastala prava jurnjava oko bazena.

Milenković je dodao da je Cvetković uspio nekako da pozove policiju, dok je on i dalje bježao od napadača, koji je u jednom trenutku ušao u kancelariju.

"Milutinović je uspeo da zatvori vrata i drži bravu. Međutim, napadač je mačetom razbio staklo i još žešće nasrnuo na nas. Mene je zakačio na nekoliko mesta, ali sam hvala Bogu nekako preživeo", naglašava Milenković i napominje da je sve trajalo 10 do 15 minuta.

Interventna jedinica policije savladala je i razoružala napadača. Cvetković je rekao da je napadač bio pijan, a možda i drogiran. Napadnuti mladići najavili su tužbu protiv bolnice.


Komentari (34)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: