Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objasni ljudima da vozisTomos moped i da si u madjarsku isao da svercujes !
Pokusali, ispushili, vidjeli neide tako jadno cuclati sad revizija i promjena taktike.. Nemozes manipulirati sudstvo u EU to su naucili na tezi nacin blamirajuci se i nanoseci veliku stetu svome pravosudju koje je nakon presude u Velikoj Britaniji, ali i izjava Austrijskih zvanicnika dobilo epitet kao nepravedno i politicki motivisano. Ostaje da se vidi na koji ce sad nacin pokusati da plasiraju svoje lazi i bljuvotine i na koji ce sad nacin pokusati da iskrive istinu...
Mozda imam neke kompekse, ko zna ali na barbare sigurno ne. Dovoljan mi je bio dozivljaj kad sam jednom u Madjarskoj pokasno svratio da b.pumpu da naspem goriva a pumpadzija me ljutito potjerao ne zeleci da da me usluzi misleci da sam iz smrdije. Ipak, kad sam ga uvjerio da nisam ta sorta, dobio sam uslugu. Eto kako vas drugi dozivljavaju,.... srpska posla..?
Smiri se kompleksahu... Daj jednom nesto dobro sagledaj i prihvati...dosta vise trovanja
srpska posla, kad su vidjeli da se blamiraju i puse po svijetu sa svojim potjernicama iznudjenih u zarobljenistvu, pokusavaju se izvadit. bagra barbarska...?