Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko je ta srbija povadila organa bosnjackim zrtvama za vrijeme agresije srbije nad Bosnom i Hercegovinom. Sto se tice trgovine s ljudima, organima, drogom, ubistvima, terorizmom, fasizmom, srbija je najgora drzava u Evropi ! Io pet je EU-i srbija jedna normalna, civilizovana i demokratska drzava ?
Barem nam se drzava nece raspast na 2 dijela (kosovo i vojvodina), a i sandzak je blizu
NISTA NOVO U BEOGRADSKOM PASALUKU XD
ko bi drugi a? samo pljlujete, a pogledaj gde je danas Bosna gde je Srbija? kad je kod vas poslednji put dosao neki predsednik, ministar neke vaznije evropske zemlje a da to nije Tadic? niko i nezna da postojite jbte ;)
Ko bi drugi neko vlasadija, mame im ga sprzim