Anders Fogh Rasmussen
0
"Srbija je ključni igrač na Balkanu"
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moje misljenje je da su Bosanci najnesposobniji. Jedino oni zahvaljujuci tihomiru i SDA nemaju ikakvu strategiju za sigurnost, ekonomiju i razvoj.
Zna covjek ko su uvijek bili najbolji vojnici na Balkanu. Nije nam mogla nista ni Austrougarska, sa sve hrvatima i bosnjama, nego su morali zvati nijemce i bugare u pomoc da osvoje srbiju. i u 2. ratu smo podigli ustanak dok je sva evropa spavala, a hrvati i bosnje su opet bili protiv nas pa su dobili batine. Siptare ne treba ni razmatrati kao vojnike, oni najbolje ratuju protiv baba i djedova, bace bombu na kucu pa zbisu teroristi
SPAVAJ BiH-o DOK ti krvava srbija unistava sve sto je tvoje!BiH4EVER!
KLJUCNO pitanje genocidne tvorevine u KORIST ideoligije o velikoj srbiji!BiH4EVER!
Bosno i Hercegovino lijepo ti fasisticka krvava srbija opet stavlja noz u ledja!Sad ona NATO lobiranjem ojacava svoju poziciju i kazat ce KAKVO je BiH4EVER!
sta to pricas bolan?
pošto je Turska u NATO-u i glavni je saveznik Americi mogli bi početnici malo tišu i ne pričati gluposti... sakrij bolan da si glup ne moraju svi znati.
KO GA JE.. I NJEGOVO MISLJENJE.
valja srbiju preotet od rusa...srbija mala rusija... sve je to jedna igra velikih sila...ameri vs rusi lako ce s bosnom...bosna ide gdje joj se kaze...
Pošto muslimani ne mogu u NATO jer NATO je savez protiv terorizma i muslimana. Jedino rješenje je podjela BiH na 2 dijela Srpski i Hrvatski i priključenje u NATO.
watafak... Srbija u NATO-u !?_ Izjava dana isključivo u dnevno političke svrhe. Malo cimaju Rusiju... A to da je Srbija glava figura na Balkanu... da za započinjanje ratova_ Ozbiljno rečeno, da ako HR nije na Balkanu!!
sljedeci korak: poslje viza dajte im atomsku pa cete vidjeti kolko su kljucni faktor
Zato ste vi NATO-Americki zlikovci vec 20g Srbiju pokusali zatrti a Srbe kompletno pobiti. Umalo vam zlikovci zlo-plan ne uspe da se u medjuvremenu ne pojavi Putin koji Rusiju kao fenix oporavi pa vam zlikovci Putin rece o.d.j.e.b.i.t.e Srbija nikada u NATO vec u savez s bratskom Rusijom.
ako serbija ode u nato mi cemo se pridruziti ruskom pkatu mtr v jbm!
mislis srbija bez kosova,vojvodine,sandzaka itd..... joj postade srbija manja i od crne gore