Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučko popustio NATO-u hehe
Dosrbljeni crnogorci preuzeli vlast. Sve ovo treba gledati malo šire R.Kosovo,Crna Gora i RS. Kada ovo riješimo tada će biti aktualne Vojvodina i Sandžak
Sa Lovcena vila klice Milo spasi nw od Vucica. Srpski svet se siri bili su bratija u agresiji od Dubrovnika do Bosne. Kad je pljackat i palit i zulum radit prvi su.
Da li si uopšte pročitao naslov,a bogami i tekst?!Ko o čemu vi o ratu,sve mrzite,svakoga mrzite,nema spasa...
ponovo srbija povlači Crnu goru u ponor
Mogu mislit , cijela vojska Crne gore može stati u helikopter Rame Isaka.
Aktivnij vojnika oko 2350 a vojno sposobnog stanovnistva oko 450’000. U BiH aktivno oko 18000 Vojno sposobnih oko milion. Podaci stari preko 10 godina.
bakeeee imal šta od selama s bosforaaaaa
Tzv. Srbi Litijaši.
Mini Nato🤣
Pa moguće da je približavanje Srbije NATO-u. Šta im je donijelo uz nos Americi? Izgubili Kosovo definitivno prošle sedmice.
Ni crnogorci jadni sami ne znaju sta su...imaju vrlo upitan identitet
Najveću identitesku krizu imaju Crnogorci, a sve to pokušavaju nadomjestiti bahatim zastupanjem onog za šta se predstavljaju. Ne znaju za sebe, pa ovisno ko je na vlasti, prodaju identitet, ali zato vrlo dobro znaju ko su im sugrađani druge vjeroispovijesti 😉.
E nas'o se Bosnjo da komentarise neciju krizu identiteta. 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)