Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ mislilac: ima u tebi potencijala. a BOSNA srednjevjekovna pocivala je na Bogumilstvu.. to mislim da znas.
Definitivno ne valja ni jedno ni drugo. Uzdizati ljudsko bice iznad drugih ljudskih bica je \"jeres\". Kao i deliti pravdu u ime boga je takodje jeres. Po meni je najidealnije Bogumilstvo. \"Ne gradi sebi idole i nemoj im se klanjati\" ali \"masa\" je naivna pa voli politicare ili svestenike vise no sebe ili boga. Meni nije potreban \"prodavac ili tumach vere\" Verski objekti sirom sveta imaju svoje \"ziro racune\" isto kao i politicke partije,firme itd.....
evo razmisljam i ne mogu da se odlucim sta mi je gore - vehabosi ili cetalji god save the queen
@ooo u Srbiji ima vise Hrvata Bosnjana Slovenaca Albanaca nego sto ima Srba u pomenutim zemljama. Ne zaboravi proterani Srbi Hrvatski drzavljani koji su proterani iz Hrvatske su nasli dom u Srbiji. Iz Srbije nisu proterivani ljudi, evo suptari i dalje imaju \"slasticarne\" Romi su zasticeni kao \"beli medvedi\". Jer i oni sami sebe nazivaju Srbima. Uskoro ces se i ti preseliti ovamo kada te poteraju Vehabosi sa nekog koncerta..
\"Srbija donijela zakon o zabrani diskriminacije\" ...osim ako niste Hrvat, Slovenas, Siptar, Bosnjo, Rom, Jevrej i ostali.