Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na osnovui cega ste vi zakljucili da je to nova vlada,da nije po tome sto su dosli novi ministri,nova Sbijanska vlada bi bila da je Vucic posto premijer umesto Dacica.
U sustini je to ostala ista Srbijanska vlada samo je doslo do promene nekih ministara.
Drago mi je da je Ova srbijanska rekonstrukcija uspela i da ce verujem ova vlada biti bolja od predhodne.
Svaka cast novoj vladi Srbije i zelimo im uspesniji rad
Nova vlada za potpuno novu, modernu Srbiju koja će zasigurno biti lider u regionu i to već sledeće godine, siguran sam!
Garancija da je Vlada za narod,jeste i veliki postotak glasova !
Nije nova ,ali je dovoljno osvjezena ,da bude bolja !
Dopunjena Vlada sa mladim strucnjacima ,koji imaju prave ideje ,ali i znaju kako da ih ostvare !
Vlada je po prvi put bez URS-a (G 17+) To će blagotvorno delovati. SNS će pokrenuti Srbiju u boljem pravcu.
Nova vlada je mnogo kompetentnija nego prošla i mislim da ćemo rezultate njenog rada vrlo brzo videti!
jbg ,ucini mi se Srbija dobila novu LADU
A kad ve Vlado dobije novu Srbiju?
Mislim da bi bolje resenje bilo da Vladu vodimo moji drugovi iz odeljenja i ja (jedna od najboljih beogradskih gimnazija) , vec sada smo obrazovaniji od pola Vlade, uz to jos nismo pokvareni i ogrezli u korupciju i kriminal. Pa posle moze neko drugi da nas zameni, isto tako jos neiskvaren.
Svako malo se nova vlada formira, al' niko se nikome ovdje ne konfrontira. Svako laže i bježi od istine prave, tako je to kada nas vode prazne glave. Al' ovo je Balkan čovječe, ovdje je uvijek nekakvo proljeće (rat), ovdje je kriminal postao profesija glavna, zaboravila su se vremena dobra i slavna. Ovdje ljudi samo žele rat, niko ne želi prijateljski pakt. Osveta je ovdje tradicija stara, ovdje na Balkanu mržnja još uvijek hara. Ma neće ni ovo trajati vječno, živjet ćemo i mi jednom srećno. Zakopati ćemo sjekire ratne, i očistiti obraze blatne.