Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva dama marija serifovic😊
POSTOJI KORISNA VIJEST: Nedavno je iz moje stražnjice u WC-šolju lansiran projektil zrak-zemlja mase oko 700 grama.
Burn Bitch = brn(a)bic
Zadnjih godina svi koji dolaze na vlast homoseksualci i lezbejke. Porucuje se da je to In, da se i na taj nacin smanji broj stanovnika. Obama gej, Misel transeksualac.
Srbija dobila novu vladu sa V.D. predsjednice. Dok Vucic ne skonta kako da se proglasi kraljem. A jest kralj, mora se priznati. Samo Srbima se moze prodavati ova prica. Prvo Milosevic, pa Karadzic, pa Tadic, pa Dodik, pa sad Vucic... Ljudi izidju na izbore i glasaju, a za vrat im nalegne neki imperator. :P :P :P
Glupa ti prica,bar kod Srba ima promjena stalno. Sve ove koji si naveo su iz razlitih stranaka,cak Srbi u BiH su srusili SDS. A sta Vi tamo uradiste,SDA vec 25 godina top.heheh
@Zilot znam , i cestitam na Vucicu prvom!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PUKNI ČILIM U ŽVALJE.
Stanija snimila pjesmu Sveta Marija😂😂😂
Kako ju je danas oprao u skupstini Bosko Obradovic, nije jadna znala gde udara.
Bosko je tebi faista sto jer petoro dece, sto voli svoj zemlju isvoj narod gde god se on nalazio. Sto organizuje skupove porodicnih vrednosti i sto kritikuje LGBT koji svi znamo kako i na koji nacin je promovisan i dosao na ove prostore. Kada Nemac voli svoj narod i zemlju, kada Francuz cini to isto i tako svi ostali, niko od njih nije fasista, samo je to Srbin kada isto to radi.
Pa dje si Pedja legendo
Ne zna se ko je ruzniji Majkicka ili ova/ovaj Brnabic/ka
Šta nas briga,dosta nam muke sa našim lopovima