Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi na Pinku rekli pustio je Đilas hahahaha cojk zadnju funkciju obavljao 2013 godine nasi su Bilmezi teski al Vucko je kompletan idiot..
Vucko samo izgleda ko idiot, ali Vucko gradi, naoruzava, pomjera makar nesto… Nasi lopovi samo znaju namaknuti za plate i beneficije.
Porno policajka
Cuj nanognica, nanoguzica!
bome zgodna ...
Kad kazem ovo nema ni u Zimbabveu, znaci da ima u BiH i Srbiji
Ova je kevićka
Od silnih muskaraca,oni zatvorili jednu zenu.
Pogledajte ko joj je advokat Vladimir Đukanović iz SNS stranke,ovo se očekivalo jer ne smiju da je zatvore znaju da ima dosta toga protiv AV.Opozicija ovo nije iskoristila ,u stvari nije ništa iskoristila jer ih je AV kupio.
Mala je prejaka 😉
nanognicu? jel se novinar zajebava?
Lutka moja, a joj sto volim ove zajebane trebe
Kakva Seve ovo su usne..
Liči na muškarca u ženskom tijelu
Djana Hrkalović zvana "yo-yo" ili "ping-pong loptica". Sad je gore-sad je dole. Sad unutra-sad napolju.
Sad pravac zadruga,a na jesen zvezde granda,i lova do krova!
Policijska ravaku no1 u Srbiji i nista vise. Nebitna.