Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se knjiga zatvorila pa ne mozemo otvoriti ni jedno
bošnje su najveci kocnicari u BiH. stalno se svadjaju i ne zele da prestanu da govore o proslosti.
@SavjetnikHuso Plači đikane, plači.
Ode Srbija.
Čekajte i nas, sad ćemo mi popuniti Upitnik.. samo što nismo
Dobro je da se Srbad stavljaju pod direktnu kontrolu Evrope. 😉
Sto vi svi hoćete u EU? Bolje za Srbiju a i za BiH da ne idu u tu uniju. Svakako će propasti. Svaku samostalnost država gubi kada uđe u EU. Sad koliko su samostalne Srbija i BiH je svakako pitanje, pogotovo za BiH, ali ulaskom u eu gubi se i to malo trunke samostalnosti sto imaju.
Zipa slike...šta će im ova kokoš iza grba... :))))...BROJLER...:)))
@vedranbe ...kakvi trokutići...samo modra boja na bijelome platnu...to je zastava naša bosanska...!!!
@vedranbe ...ali fakat ove dvoglave kokoši,crne ili bijele nebitno,smiješne i jadne u isto vrijeme...razumijem ja Amerika,Rusija,orlovi,moć,uticaj,folovi-golovi...ali kada uboga,balkanska,banana državica metne lešinara na zastavu onda,fakat,izgleda kao kokoš... :)))
gledajuci ova kojekakva poglavlja itd bosna nikada nece uci u EU
nece ni srbija..
ma džaba im sve, dok ne priznaju južne komšije ćivšša nona, ništa od toga
Sta su to EU vrijednosti? Koje civilizacijske norme ona predstavlja. Ponasanje Hrvatske, Madarske, Ceske i dr., sirenje islamofobije kao novog vida antisemitizma. Ako ovakve Hrvatska i Srbija mogu u EU a BiH jos 90tih da zivi na aparatima onda EU nema postojane moralne temelje.
Ma ko yebe te šugave istocne zemlje...jedini razlog sto su usli u EU je jeftina radna snaga i da bi se umanjio utjecaj Rusije na tim prostorima...niko ih ne ferma 2%... dokaz jedan od mnogih je sto im i dalje salju hranu i pice trece kategorije...
HIDROELEKTRANE BAJNA BAŠTA I ZVORNIK SU POLA NAŠE, TO SE NE SMIJE PREPUSTITI NEPRIJATELJSKOJ SRBIJI, TO JE ŠLJAM, NEBI PLATILI NI ZA POTOPLJENO ZEMLJIŠE AKO BI IŠLI PO NJIHOVOM OBRAZU, KAKO SU ODJEDNOM POŽURILI RIJEŠITI PITANJE GRANICE, KONTAJU LAKO ĆEMO, SA DRUGE STRANE JE ERES, NE POŠTUJU DRŽAVU BIH 1%, JEDNO PRIČAJU DRUGO RADE.
pishaj srbiju
izvinjavam se na vulgarnosti djikani,uriniram srbiju
@@CIA ko sto mi uriniramo na tvoju mamu. Voli žena golden shower, šta ćeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo vi uredjujte drzavu prema evropskim vrijednostima,to je najvaznije,o ulasku o tom po tom.
Agresori na BiH, Hrvatska i Srbija su nagradeni za agresiju na BiH a Srbija dodatno za rasturanje Juge. Kakvi su to uslovi EU kad takve zemlje koje su jos u raljama nacionalizma i fasizma mogu biti u EU dok BiH koja se i danas bori protiv istih, kojoj je oduzeto pravo da se brani i nametnut sistem po volji ti istih nazi susjeda nema sanse. Sta su to EU vrijednosti mora se znati unaprijed. Mi smo najvise platili ceh raspada Juge, EU bez moralnih temelja nam ne treba.
Nas je '92.g. najviše ukopao francusko-britanski dio Europe, a sad nas ova islamofobija u svijetu dodatno opterećuje i naši je susjedi sa zadovoljstvom koriste da nam što više natovare na pleća, sjetimo se samo poteza "kraljice balkana" linde-kolinde i njene opsesije sa teroristima u BIH.
Kao i par dana pred presudu šestorki kakva je srbin dragan čović slao pisma europskim zvaničnicima o tim babarogama radikalnim Bošnjacima, valjda u nadi da će uznici biti amnestirani za UZP i druga zvjerstva takozvanih nositelja europskih vrijednosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E bas nas to interesuje