Agresori na BiH, Hrvatska i Srbija su nagradeni za agresiju na BiH a Srbija dodatno za rasturanje Juge. Kakvi su to uslovi EU kad takve zemlje koje su jos u raljama nacionalizma i fasizma mogu biti u EU dok BiH koja se i danas bori protiv istih, kojoj je oduzeto pravo da se brani i nametnut sistem po volji ti istih nazi susjeda nema sanse. Sta su to EU vrijednosti mora se znati unaprijed. Mi smo najvise platili ceh raspada Juge, EU bez moralnih temelja nam ne treba.
Nas je '92.g. najviše ukopao francusko-britanski dio Europe, a sad nas ova islamofobija u svijetu dodatno opterećuje i naši je susjedi sa zadovoljstvom koriste da nam što više natovare na pleća, sjetimo se samo poteza "kraljice balkana" linde-kolinde i njene opsesije sa teroristima u BIH.
Kao i par dana pred presudu šestorki kakva je srbin dragan čović slao pisma europskim zvaničnicima o tim babarogama radikalnim Bošnjacima, valjda u nadi da će uznici biti amnestirani za UZP i druga zvjerstva takozvanih nositelja europskih vrijednosti.
Prikaži sve komentare (74)