Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gresis , ovo sada je nesto naj liberalnije sto moze biti , demokratija je bila za vreme milosevica , a fasizam ce tek da dodje .
neka a.llah podari mudrost , zdravlja i sreće ovom velikom čoveku .
Cestitke redakciji sto objavljuje naj vise vijesti iz matice S.rbije.Pa mi nosimo k.orijene od njih,nismo mi krivi sto nasi p.retci i.zdadose o.ca r.od i v.jeru za vrecu brasna pa se mi moramo s.tidjeti i cijeli svijet da nas smatra n.akaradama.Vrijeme je da se svi ugledamo na K.usturicu u koga smo se nekada k.leli umjesto m.atere
KAKI MI SE NA FASISTICKU SRBIJU !