Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covijek pokazuje ko je babo na Balkanu voljeli ga vi ili ne....
Đikane, ne kenjaj.
Koje je ovo s*anje zivo, kod nas dosle vakcine i odjednom niko ne zeli astrine, kontrola populacije, cipovanje i novi svjetski poredak. A jel snajperista kaze mozete odmah svi polete, debilizam 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dođe tako vrijeme da te Srbija postidi. Drzava, za razliku od naseg frankenstajna kojeg vode samo kriminalci koje nije briga ni za drzavu ni za narode.
Haj đikane ne laprdaj.
A kome cemo mi Srbi pomoc ako necemo vama Islamizovanim Srbima. Ja znam ljude sa Stupa Dobrinje Alipasina koji su trazili pomoc po Srpskim crkvama i manastirima jer ne mogu imat djecu. Hvala Bogu mnogima je pomoglo. A to sto se vi pravite kao Turci sto ne zelite da zivite s nama haha ja se tome smijem. Sve ja znam kako vi Bosnjaci volite vidjet sredjenu zenu u stiklama fino da je napucana da gori i da se okrecete za njom. A onda ovde pisete gluposti da hocete dzamahiriju i feredze!
Nasao novi fazon, jeftinije nego dati par miliona Drvaru, a publicitet znatno veci.
Tako mi srbske casti i vanzemaljce cemo da vakcinisemo rece Vucic u intervjuu danom za Politiku.
Na kraju ce jos pojedini okrivit Srbiju sto pomaze.Opasni smo postali.
svaka čast čovjeku, najjači lider u regionu...
Nebi otisao taman crko A svi koju odu recu samo - je… vas u licemjer
Многе професије имају потребу да се вакцинишу да би посао могао нормално да функционише. Многи људи због здравствених проблема, страха или годишњег одмора имају потребу да се вакцинишу. Који год да је разлог ДОБРОДОШЛИ. А остали нек вам је са срећом.
NEVEROVATNO OTKRIĆE: Adam i Eva su SRBI iz LESKOVCA! https://mmediamreza.com/adam-eva-leskovac?fbclid=IwAR1HV3vwIX3ORGWX4A0j2f5IHx0e45b_p3NQU9_svrEG9-_sKHyAu71A8V0
Ima smisla: ni odjeće, ni stana, jedu jednu jabuku popola, a pričaju im da su u raju.
Danas sam isao legao jedan Fajzer za 10 min i zakazana revakcinacija za tri sedmice
Danas si ti visio na kurcu u obliznjoj kafani!
Picousti viri ti klitoris
Liepo. A poseban pozdrav Republici Srpskoj od Hrvatske. Čuvajte se . Radim u Hrvatskoj sa vašim državljankama na sezoni koje su dosle i imaju hrvatske papire. Vridne i postene zene. ❤🙏
Karaju se dobro ha!?
Samo je saradnja drzava u Bosni "sramota". Srbija je poslala 100 000 Pfizera u Cesku. Niti se dizala pompa, niti je to ko smatrao "sramotom". Cesi se javno zahvalili Srbiji na pomoci, poslali vojni transportni avion po vakcine i to je to... Svijet ide dalje.
neb ulazio u nepotrebne gluposti, ali koliko se sjećam rekao je,100 mslimana za jednog srbina....fakat, zaslužujete da budete tu gdje jeste. i treba
Oni se barem znaju zahvaliti, za razliku od nekih ovde 🙄
Hvala predsednice Vucko
Za sirotinju nema srama i bruke. Uzmi što ti se pruža i reci hvala. Nadam se da će i ona dva, Momo i Uzeir reći hvala kad se vrate iz C. Gore.