Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci prodaju povolnjo, slicne onina sto su se testirane na jednom beogradskom stadionu. Cijena, prava sitnica.
Ima dronova i na alibabi, za $500/komad
Mir mosnje.Opet kmecite po portalu
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok dosadašnja vlast radi na iseljavanju iz BiH a pokušava to protumačiti drugačije, jedino je HADŽIKADIĆ došao sa zapada i vratio se u BiH da pokuša popraviti stanje i dati nam nadu.
Ti suplju pricaj materi svojoj.svako zna da bespilotne letjelice nisu za odbranu vec za napad.
Vucko opet fantazira
Zalosno je kad neki ostanu zatucani sa realnoscu sistema u kojem zivite. Dole SDA SDP HDZ SBB i drugi okusi, a glas i pobjeda ide Mirsadu Hadzikadicu
Ja bih se na nejgovm mjestu pritajio 10 tak dana dok se stiša bruka oko onih deset sekundi i perača prozora.
U slučaju rata svakih 10 sekundi bi pala po jedna srpska letjelica.
Ovaj Ku(rcic kako je krenuo u nabavku naoruzanja za oar godina ce i NATO da pretekne.
Za svakog srpskog građevinca gine stotinu američkih perača prozora.
OVAJ SE PRIPREMA ZA RAT. A TO STO JE POSLAO SPIJUNCINE U BOSNU DA SPIJUNIRAJU NAMJENSKU INDUSTRIJU I AMERICKU AMBASADU, TO JE ZNAK DA TO HOCE DA ZAPOCNE U BOSNI. ZATO SE TREBA SPREMITI DA SE SRBIJI JEDNOM ZA SVA VREMENA J EBE MATER FUTAVU.
INACE POSLAO SPIJUNCINE U BOSNU DA SLIKAJU NAMJENSKU INDUSTRIJU, OSA IH PROVALILA, A ONDA JE SPIRIC CIGO IH OBAVIJESTIO DA BJEZE DOK JE SVJEZE. SAD TREBA UHAPSITI SPIRICA I OSUDITI NA DOZIVOTNU RADNU ROBIJU, KAO I ODUZIMANJA SVE IMOVINE, POSTO JE SVE UKRAO CIGO.
DA, UZ NAMJENSKU INDUSTRIJU BIH, SPIJUNIRALI I AMERICKU AMBASADU U SARAJEVU VJEROVATNO PLANIRAJU NEKAKAV NAPAD I NA NJIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
One ispaljuju rakete svakih 10 sekundi.
Srbija ima viška para, pa ne znaju šta će, kupuju vojne dronove
Laze , prodace mu siptari stare neremontovane dronove hihihihihijiji