Majka gledala silovanje kćerke
0
Srbija: 40 godina kazne za svirepo ubistvo djevojčice
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem da to ljudski rod moze uraditi, pa za ime Boga trogodisnja djevojcica...
Nije mi jasno kakav je to um koga može uzbuditi trogodišnja djevojšica... ne, BEBA... To je beba!!! Moj sin ima 2 godina i bila bih u stanju da zubima zakoljem onoga ko bi probao da mu naudi... Tako da puno više optužujem tu groznu i poganu majku... Jadna bebica... Zgrožena sam kakve sva čudovišta hodaju ovom planetom... Žalim što ne živim medju životinjama već medju ovakvim ljudima kojih ima ko zna gdje... Životinja barem ovo nikad ne bi uradila...
J.e.b.o te bog po sred usta!
NIJE PROBLEM JEDAN DEMON,LUDJAK,PSIHOPATA,PROBLEM JE STO IH U srbiji IMA NA DESETINE I STOTINE HILJADA.ZIVIM ZA DAN KADA CE srbi SVOJE LUDJAKE SAMI DA PREBROJAVAJU,A NE DA IH DIREKTNO IZ UMOBOLNICA OBUKU U UNIFORME I POSALJU NA SLOVENIJU,HRVATSKU,BOSNU I HERCEGOVINU,KOSOVO...DABOOOGDA VAS STIGLA BOZIJA KAZNA ZA SVU KRV I ZA SAV BOL KOJI STE POCINILI PROKLETI KOMUNISTICKI BEZBOZNICI!!!
mozete vi prdit kolko hocete on ce gulit 40 godina a onaj hodza iz gluve bukovice dobi 2 godine za napastvovanje maloljetne djece nemojte pricat srbi vaki naki pogledajte sebe prvo !!!
I ovo je malo, al je opet nesto. Onaj manijak osudjen za masakr pusten iz haga nakon odsluzenih 8 (OSAM!!!) od 12 (DVANAEST!!!) koliko je dobio, i to pazi sad...\"zbog dobrog ponasanja\"!! To sto se od \'92 do hapsenja ponasao ko psihopata, to nema veze. Rehabilitovao se, sta li...
@@cro: nema veze... mozete i na breze...
NEMA VRBA KOLIKO IMA NAS SRBA, ustašo!
Sr.be na .vr.be.
MAJ.KU VAM SER.VSKU JE.B.EM. Kada ćete doći pameti, životinje jedne!!!!?
A Perisic dobije samo 27...
Sve bi ja to njemu isto uradio, mamicu mu j...., i tako jedno deset godina, i taman kad treba da izdahne onda mu pomoci, i cim malo dodje sebi opet ponovo, a i toj mamici sto je cuvala strazu, stoka pokvarena... grickalicom bi ih copao....
Edisone ne jedi go-vana. I dijelimo se na loše (srblje) i dobre (ostali narod).
Tako treba kazniti sve monstrume koji su u ratu radili iste i teže stvari sa desetinama i stotinama bošnjačkih žena, djece, staraca... Nego su dobijali po 7-10 godina, ito pola odleže a pola na poklon. SAMO VELIKA KAZNA JE SVRSISHODNA I UTIČE NA ZLOČINCA DA SE ZLOČIN NE PONOVI.
Inače, možete pročitati da je ovaj Mališa nosilac vojnog ordena za hrabrost?! Jadni oni na kojima je ovaj svoj orden \"zaslužio\"! Čuvena srpska \"hrabrost i junaštvo\"! Nije problem protiv njih ratovati, al jao onom ko bude nespreman pa im padne u zarobljeništvo.
Nema potrebe ova mjesati sa nacionalizmom. Krajnje je vrijeme da se pocnemo dijeliti na normalne i bolesne. No nemogu da ne primjetim, sva zla u zadnjih 20 godina poticu iz srbije. Cijeli svijet je zgrozen zvjerstvima njihovih bolesnika sa jedne i tolerancijom ostatka njihovog drustva sa druge strane. Bolesno drustvo! i tu bolest sire dalje sto je najgore. Sori srbadijo al distancirajte se vec jednom od zlocinaca inace ste svi ko oni!
A kad smo mi bilo kojeg bolesnog idijota osudili na vise od 5 godina molicu lijepo? Oni su ga makar dernuli 40 godina, a ubice ga neko u zatvoru za mjesec dana.... Kod nas bi vjerovatno bio 3 mj. u muriji i iyasao na osnovu \"olaksavajucih\"okolnosti.