Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjarna europo,i Lajcaku sto igras po notama fasiste dodbigka...znamo dobro sta ste nam uradili i sta nam spremate uz pomoc izdajnika pseudo-bosnanac politicara... Sramota! Srbija je 90% bolesna nacija fasistickog i nebesko-genosidnog mentalitata i vi je nagradjujeta danas za genocid nad Bosnjacima-muslimanima! Sramota! Da Bog da se vama desilo isto ni manje ni vise vec sta je Bosnjacki Muslimanski narod prezivio! BOSNA4EVER!
@no_name E pa onda necu da ti glasam za Vedada :)
http://www.fifa.com/ -Glasajte za Vedada Ibisevica za otkrice godine btw j... srbiju ,ko kakva zemlja :P
@Zakon: Pa prikljucite se Srbiji? :) Onda ce biti i svi Srbi i svi Muslimani u jednoj drzavi zar ne? :)
Znaci da ce srbija bit nagradjena za genocid i etnicka ciscenja Bosnjaka,hej jadna drzavo Bosno i Hercegovino! Jadne li ti politicare imas...od izdajnika do lopova,a nijednog koji voli svoju zemlju i narod...