Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA ŠTA HOČE NATO, SRBI IMAJU JAČI MIT O KOSOVU KOJI ČUVAJU KROZ ČITAVU ISTORIJU JA MISLIM DA IM SADA JEDINO MOŽE POMOĆI DOBRICA ČOSIĆ
NE ZNA SE STA JE GORE-KADE SE PODCIJENIS ILI KAD SE PRECIJENIS.srbi IMAJU KOMPLEKS ILI JEDNOG ILI DRUGOG.DAKLE,ILI INFERIORNOST(sto nije dobro)ILI PREPOTENCIJE(sto je jos manje dobro).IMA LI UOPSTE NORMALNIH srba???
Budale ostavite Kosovo ono je prodato i naplaćeno kreditima još prije nekoliko godina kad niste imali hljeba. Čuvajte vi Sandžak i Vojvodinu jer su se i oni počeli prodavati. Beograd sve unovčava i onda put pod noge za kraljom Karađorđevićem, a vi ostajte sa Bogom i manastirima.
I NETREBA DA DOZVOLITE. MI CEMO VAM POMOCI DA DOBIJETE PO GU ZI CI OD NATO SNAGA,
ima hin jos u nas vamokance pa neka krenu u pomoc :)
Držte se junaci, do zadnjega da izginete daBogda.
Dobro ljudi, ovi srbi su JAD! Kupa li se itko, radi li itko.....ali je*es to, vazno je da se \"brani srpstvo\" haha
samo se glupiraju, na kraju ce opet dobiti po gujici
Dajte bre srbi ne mahnitaj te,Kosovo je zavrsena prica,povucite se mirno u pasaluk beogradski!!!!
Puna podrska , nedajte se
SRBO-BARBARI I SRBO-TERORISTI !!!!!!!!!
da sipci to rade kao srbi, pucao bi kaFOR vec juce.