Konferencija "Turska regionalna sila"
11
Srbi i Turci mogu da ujedine balkanske narode
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi ista a.g.r.e.s.o.r.s.k.a G.O.V.N.A! A Bosnjama mozete samo da pushete u osuneceni, nit ste nas slomili ni jedni ni drugi ma koliko to htjeli. A vi se bratimite koliko hocete ionako ste ista genetska sorta. ;)
SRBI I TURCI?????Pa zar to nije prakticno jedan narod sa razlicitom religijom?Pa dokle ce se ignorirat rezultati genetskih istrazivanja?I odkuda toliko cuđenje na Turske simpatije?Pa Turci su Srbe doveli u Bosnu,za vrijeme turske Srpska knjizevnost i drustvo doživljava procvat.Dugo se zanemarivala cinjenice da su Srbi prakticno sa odobravanjem preihvatili otomansku carevinu i da su se pokazali kao najodaniji saveznici,
You are all fucking retards
Evo izgleda jos 500 godina i kad neko kaze srbi ne vole turke
@Pljevljanac sarađivali smo sa srbima pa nas to dovelo u rat,najbolje je sarađivat s onim ko ima šta da ponudi a to je trenutno amerika kakve islamske zemlje i nekakva turska braća nit sam musliman nit su mi turci braća.
Voljeli mi to ili ne, sa Srbima smo susjedi i sa njima je saradnja stvar nase i njihove egzistencije. Vrijeme je i vi braco iz BiH da to shvatite, jer obrnuli okrenuli tu smo mi i oni i nitko ne moze nikud. Dakle, ako nam braca Turci kazu da moramo s njima saradjivat, onda hajde da to ucinimo sto bolje mozemo.
Bolje da suradjujemo sa Srbima nego da jaucemo, jer nas to nigdje ne dovodi
Ni mi ne smijemo da pohranjujemo velikosrpski nacionalizam, jer nam to na dobro nece izaci
J.e.b.e.m. li vam m.a.m.u i saradnju, i pomirenje, pa da mi prvom prilikom dodje Mladic na vrata da se sveti turskim dahijama na ovim prostorima, uvijek mi n.a.j.e.b.e.m.o!
@rašo nisam glup da se raznosim eksplozivom postoje bolji načini.
Mi Bosnjaci moramo shvatit da kolko god nama Srbi zla nanijeli, oni su nasi susjedi i upuceni smo jedni na druge. Fakat oni su brojniji od nas, stoga moramo iznaci nacin kako zajedno da saradjujemo.
Kako su krenuli sve mi se vise cini da Srbe sputavaju na tom putu da ujedine balkanske narode
U ime tog prava,opaši se sa 8kg exploziva i raznesi se,ili vodi seks sa svojom grbavom i krezavom nanom u dimijama.
@rašo ja sam rekao uzet ćemo to pravo na Bosnu kad tad, pravo na čitavu Bosnu.
@ abc Poturice,Bosna ti se nalazi na otprilike 24%.Znači uzeo si pravo nad istom,mada vam ne pripada,ali neka.U REPUBLICI SRPSKOJ nema ni B od Bosne.
Sreca vasa velika da turci nisu crnci bili tek bi tada vidjeli koliko u kome ima turaka..... Izmedjuostalog naucno je dokazano da bosanci imaju najciscu evropsku DNK-a ciscu i mnogobrojniju i od skandinavaca. To sto su ljudi u bosni prihvatili islam je zato sto im je bio puno bizi vec katolicanstvo ili pravoslavlje koja su usput receno na silu nametani. Valjda ste radi toga danas jos veci komplesasi pa nazivate ovdasnje muslimane poturicama. Sta ste onda vi ??????? Porimljani ??????? Pogrci ?????? Nakraju krajeva judeizam, krstastvo i islam su sa istih prostora dosli u evropu u kojoj su vladale paganske vjere. U cemu je razlika ????????? Nista novo i dalje se Srbi podmecu da su glavni na balkanu, u Bosni i Hrvatskoj pravoslavce huskaju na pogresnu stvar dok oni kod Turaka pojene dobivaju. Kako je to samo providno a ipak narod nasjeda.
Нас и Турака 100 милиона. овај пут нећемо стати под Бечом.