Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bracaa😂😂, a mi se lozimo na amere, a sve nam oni sjbli i sad isto.
Realno jedino 500 hodina Osmanskog carstva je bio rahatluk za raju ej ba harač tj porez 2% a sa ovim sad 19%
Sramota su korupcija i lopovluk sa obje strane Drine!Ebo vas vishe draza i fasisti i prtizani.Haloo balvani 2023. je godina hajmo malo up to data☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bosnu nema ko nije izdao, prevario, ostavio na cjedilu. Dobro smo uopste I zivi. Ameri, ne mozete biti saveznici i Bosni i Srbiji, zemlji odgovornoj za smrt stotina hiljada ljudi 90-tih. Licemjerno, jadno, nepravedno, necivilizacijski biti saveznici sa zemljom u kojoj zivi najveci broj neprocesuiranih ratnih zlocinaca na svijetu
Amerikanci nisu naši saveznici imbecilu. Amerikanci su de facto vlasnici Bosne i svega što se u njoj nalazi. Nikad nisu bili niti će ikad biti nekakvi saveznici. Sve je to laž i propaganda radi ličnih ciljeva.
To se i ja vec duze vrijeme pitam. Uvijek je po nasoj Bosni neko rovario i pljackao, od rimskog carstvapa do danas, a nikako da je opljackaju i slome. Cudo od drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Draza je spasavao Americke pilote, sta je tu cudno sto ga Ameri spominju? On je upravljao regularnom srpskom vojskom.. Zlocinci ste vi koji ste sebi napravili da zivite u Bosni i odrekli se jake drzave.
Draza pocinio genocid??Pa vi niste normalni.Bolje vidite sta su vasi radili po Jasenovcu,jer se tamo svaki vojnik zvao Muhamed,Dino,Sulejman itd.A da ne spominjemo genocid u Velici koji su pocinili Bosnjaci nad Crnogorcima.
Fašisti.
Kakav fasista ,Nemci raspisali potrnicu za Drazom svo vreme rata Nemci ga traze zivog ili mrtvog na tadasnjih 200 000 dinara
Nemojte se ništa čuditi pa Amerikanci su znali šta če se desiti u Srebrenici i pustili,stvrili gernocidnu tvorevinu u Bosni,dogvrili se sa Karadžićem i pustili ga da se sloodno šeta.
Od svih spašenih američki pilota od strane četnika samo je jedan bio kompletan. Ostali su bili bez glave koja je bila korištena za dogradnju Ćelekule.
Ameri su pod kontrolom cionista , sto ih cini automatski neprijateljima muslimana . Koi deo nije jasan bre .
Šah mat za jomua mi znamo svoju istoriju a znaju je i svi drugi i zato poštuju Srbe jer su prejak narod i uvijek bili na strani pravde suprotstavili se svakom osvajaču nek smo i mitomani stvarno smo moćni 🦅😂
Sta kazu one nase bosnjacke naivcine , Amerika je veliki prijatelj Bosne?! Nidje veze
Amerikanci su prvi podigli rat protiv islama..11 septembar itd.. neznam šta je tu cudo.. u ratu prvi su glasali o embargu na uvoz oružja..kad Amer nešto kaze za Bosnu svi auuu to Ameri.. Kad ovako nešto se desi onda ajjj po njima..drzavu pravimo sami ako hocemo sebi dobro
Okrecu smjer ameri, samo to bosnji tesko ulazi u glavu dok skontamo a onda prodze voz i eto novog genocida
samo mogu reci da ja neam pojma kako nas uopste ima a da ne pricam o tome odakle nam drzava.....
Bošnjaci su uglavnom bili u ustašama i ostalim NDH jedinicama. Ili u Handžar diviziji direktno pod Švabama. Samo se danas fabricira historija, kao i kod Srba.
ma ja i bacali smo decu lavovima i u milionima svmrde u jasenovacko jezero
Genicidni okupatori i jedni i drugi.
A mi kontali Ameri ko lafo za nas.. 🤣🤣🐑🐑🐑
Politiku imaju za svakoga