Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@knin je srpski Pipan probudio se iz kome nakon 10 godina jer se napuco bobama :)))))
Dozvolu Srbije??? Hahahaha, zivis u proslosti! Kosovo je sad samostalna zemlja a Srbija joj moze svirati pod prozorom. Clinton je stigao na Kosovu i trenutno slavi sa svim Kosovskim narodom slobodu i buducnost ove samostalne zemlje. To ukljucuje Srbe sa Kosova a i sve ostale manjine. Sav nas narod rodjen u ovoj zemlji je nas Kosovski narod bezobzira na nacionalnu i vjersku pripadnost. Srbija nek se bavi svojim narodom i njihovim problemima, nemoze njima pomoci a kamoli onima koji su izvan njene teritorije! Svom nasem Kosovskom narodu bujrum, ima slavljenicke torte, hrane, domace Kosovske rakije i vina za sve. Odoh sad da slavim! xxx
\"U nedjelju bi bivši predsjednik SAD-a trebao stići u Prištinu\". Sta bre ovo pisete, on moze na Kosovo samo ako mu izdamo dozvolu u MIP-u Srbije. Kosovo je Srbija.
Meni nestalo sarenih boba pa cu zamolit sestru da mi da pi cke da se malo smirim BiH4ever
Ode čovek u Prištinu po novu jetru. Sasomange ima svega.
A zar nije ironicno da covjek koji dolazi iz zemlje koja najvise zagadjuje planetu, drzi nama predavanja o ocuvanju planete. Idi ba u svoju Cemeriku pa njima te fore prodaji, boze dragi.
opet@ Dobro je da znaš naše pjesme kad nemaš svoje.
a srbi iz bosne ce da pevaju: tamo daleko
panonsko more..... rijesen problem zauvjek sa srbijom heheheh
Nije za vas bosance more,neznate se vi ni u kadi snaci kamoli na moru hehe
to bi bilo dobro za Bosance da na lagan nacin dodju do mora. U Mostaru bi izgradili luku :) Ali bi je ovog puta morali cuvat kao zjenicu oka a ne da je poklanjamo drugim kao sto smo uradili sa Herceg Novim.