Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HRVATSKA NEĆE IMATI NIKAD BOLJEG PREDSJEDNIKA OD STIPE MESIĆA,AKO NE VJERUJETE ZATO OVAKO PATITE I PATIT ĆETE JOŠ DUGO ZBOG TOGA ŠTO SU DRUGI DOGOOO GRIJEŠILI A HRVATIMA TO NIJE ILI NE ŽELE DA IM JE TO JASNO...IDEMO DOLJEEEE
BIO JE JEDINO DOBAR PREMA BIH,ALI OSTAT ĆE UPISANO DA JE JEDINI PREDSJEDNIK U SVIJETU KOJI JE PREDAO NA SUD SVOJE POBIJEDNIČKE GENERALE-IDIOT I VICKASTI PREDSJEDNIK.
Zaboli me CHUNA za Mesicem i za Abdicem.
Pitace se jednoga i to kako se montirala presuda Fikretu Abdicu, covjeku kojem Hag nije htio suditi, cak ga nikada nije pozvao ni za svjedoka a dobro se zna da je Abdic bio u zizi prijeratnih i ratnih dogadjanja.
Ovo nije tacno da je Mesic otisao da se skriva u Kini. On je samo otisao da posjeti svoje rodjake pecinske ljude je kazu da ih prezivjelih ima samo jos u Kini, a on je jedini primjerak u Europi..