Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je identican mentalni sklop ovog covjeka i bilo kog ubice na svjetu.bez trunke empatije.taj je u stanju sutra covjeka na isti nacin ubiti................
А ментални склоп овог што га је пријавио је исто другачији од већине људи. Многи од нас га не би пријавили полицији, посебно имајући у виду да је максимална казна година дана. Људи се боје. А свако од нас би волио, у случају да нас неко убије, убица одговара.
Mučenje životinja kažnjavati a kerove sa ulica skloniti.
kerove pobiti a ne muciti, razlika je u ubijanju i mucenju .
A koliko se djeci zlostavlja pa niko nista? Uvijek su 'jadni' kerovi u prvom planu...dobro YaPPa kaze, treba ih ubiti a ne muciti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
Jebo im pas mater, hoce da imaju psi vise prava od ljudi. E pa nece
ti si neki baš inteligentan dečko....
Nisu krivi psi nego ljudi koji nabave psa djeci za Božić/Bajram pa ga kad shvate da pas nije plišana igračka, nego živo biće koje treba šetati i hraniti ostave na ulici i takve treba kažnjavati. Odgovorni vlasnici pasa se brinu za svoga psa i kastriraju ga, za razliku od kretena koji ga drže na dvometarskom lancu ispred kuće cijeli život. Sarajevo je užas po tom pitanju, samo gledaš kad će te napasti čopor pasa i za to nisu krivi psi, nego oni koji su ih pustili na ulicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dabogda njemu neko tako skrhao glavu!!!!
bravo hrvatska!
Ruka ti se osušila...stoko..
ja sam po tome trebao najmanje smrtnu dobiti koliko sam ih kokno
jos se hvalis time?! Takve ko ti je sevap koknut!
Godina dana je nedovoljno, pogotovo s cinjenicom da nece odlezati tih maksimalnih godinu dana.
samo sam procito naslov...jel to neko ukoko Dodika?
tebe cika dodo izgleda dobro handri,ne mozes ga zaboravit,aA??..........
Ne nego dog-dicka.
da ga je samo pojeo nikom nista :) to je jednostavno prehrambeni lanac onda :)
E i vi ga pretjeraste; kamenom od 25 kila ??
hahaahaha, fakat su ga pretjerali, nije vola mlatio !!!
Tako se to radi u pravnoj državi...kod nas se ubija, kolje, pale zastave i nikome nšta..
...svakakvih dijagnoza ulicom sretnemo...