Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Santos E da su Bog da jace udarali. Tito nije ostavio svojoj djeci racune na Kipru, vile na Dedinju i slicno. A pogledaj te sta rade ovi danas? Pa kako je moguce da se recimo familje Izetbegovic, Slijadzic, Ganic, Dodik, Karadzic i slicne toliko obogate dok su glave porodice imali sluzbene funkcije , citaj Drzavne, od njihovog izlazka iz zatvora pa sve do danas?
..kraljica Julijana u posjeti Titu..ako ste vi bravar ja sam onda kucna pomocnica..eto toliko..;-)
USTA-SE J E B I HERIGU ZA NE ! !
Djeca Titinih ljubavnica imaju isto toliko prava kao i Jovanka koje se javno odrekao kao njegove zene
Treba nesto i njegovoj vanbracnoj djeci da se da bar onoj djeci za koju se zna da su njegova.
Ja sesti Titov pionir
Slazem se sa tobom.Samo da dodam da se vila u kojoj zivi Jovanka na Dedinju nalazi u katastrofalnom stanju.Pa se grad kao setio posle 20 godina da joj nesto popravi.Nemam nista protiv Karadjordjevica,ali mi je suludo da tom princu daju pare iz budzeta za odrzavanje Belog dvora,a za Jovanku nista...Tomi Fili svaka cast,covek je vrhunski advokat.Nadam se da ce dobiti ono sto im pripada
hoćemo spisak zaostavštine miloševića, tudjmana i izetbegovića
@ Srbo Ka jedan ti nisi srbo..ti si vjerovatno frustrirani i propali pristalica propale kriminalne institucije HDZ-a.. Idi odakle si doveden..i ponesi svoj kufer koji ti je pradjed donio u Bosnu
I zbog takvih. Vi ste zapravo , po evolucijskom parametru, jednaki. Samo je pitanje na cije krdo se \"odazivljete\". Vi ste produkt Karadzica , Milosevica, Izetbegovica, Dodika, Covica i ostalih vozdova. Nije vam za zamjeriti, niste imali sanse.A ni srece. Kod nas je , ipak, bilo drugacije.
Bez muslića Balkan bi zauvek bio miran.
E pa vidis g. Otrove, zbog takvih je ona drzava bila nesto. Kad mi zivimo u takvome svijetu da neko kao ti moze govoriti takve gluposti , onda nije cudo sta se sve ostalo desava. Znas nije onda bilo takvo, kao tvoje, ponasanje, samo pravno sancionisano. Tvojaizjava je imala i jednu drugu tezinu, a to je moralnu. Znas , onda je to bilo SRAMOTA, pa tek onda i kaznjivo. E vidis , danas tebe nije sramota, i koliko vidim, neces se nikoma izvinuti zbog toga. I dalje ces trovati oko sebe. Tu je razlika! Izmedju one i sadasnjih drzava. Tu !
@hanumice......Ovo na Balkanu ,ni rahmetli TITO nebi sad mogao dovesti u red -Moj predlog ,muslimani 8bosnjaci) da izadju i jedna Atomska i sve poravnjati,-m.a.m.u- im kriscansku.!
E to je nekad bila drzava , mi koji smo u njoj zivjeli dobro se sjecamo
Tito je sa tada zatvarao Sanadere , Karadzice, Slobe, Izetbegovice, Dodike. Tadasnje. Da ih sada zatvara neko, mozda bi bilo sta od ovih zemalja. Ovako, sve nam je jsano. Nema nam spasa.
@Santos.....TITO je samo premlacivao i zatvarao ,fasiste i one iz NDH- -To je sve pa tad je cijeli svijet porazio fasiste sudio im i zatvarao,i u Ninbergu su to radili tad to nista cudno nije bilo!
Tako je Sejo. Bilo je i zlatnih štafeta, i od srebra. Dok su zavlačili narode i govorili im da stežu kaiševe oko stomaka, sunce im bogataško.