Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spiricu,kako si napustio izlaganje premjera Republike Kosovo,tako naputi i BiH sa svojim \"srbima\" ali bez pedlja BH teritorije! Odeslite se u Srbiju pa tamo srbujte! Ostavite R.BiH Bosancima i Hercegovcima svih vjera!
SMRT BIH
Apel! upucujem Bosnjacima i zamoljavam da prestanu sa vulgarnostima po uzoru na primitivizam provokatora. Vi direktno sudjelujete u zlocinu prema Bosni i Hercegovini kao i oni kojima nije stalo do nje. Dobro morate znati da USA Ambasada nije nista drugo do CIA instalacija i da dobro mjere kako se ponasamo. Da su bogdo bili kao sto nisu prijatelji BiH ne bi dozvolili da se osniva karcinoma celija u srcu Europe. Oni traze alibi da to malo razaberu kao sto je Holbruck cinio `95.god sa krilaticom \"Dayton je rat zaustavio\" . Kako, to je apsolutno ne vazno. Svi ti Clinton-i, Holbruck-ci, Spirici, Tadici, Dodici, Morathino (Spanija i srednjega vijeka), Füle (Fuele) su potpomagali humana preseljavanja stanovnistva `90-tih prosloga stoljeca, dali prostora i vremena da KARCINOM uzme maha. Sto se Nikola tako ponasa to bi nama odavna trebalo biti jasno. Zamoljavam da se upristojimo i argumentacijom pariramo bjesnilu, ludilu koje vlada u dijelu srpskoga naroda a ne psovkom.
NISAM JA LUD BRE STOKO, JA SAM BRE PEDER KOGA SU SVINJE SILOVALE PA SAM MALO BRE POMUCEN. GROKCEM, SKICIM ITD ITD. AKADEMIK SE ZOVEM BRE ZATO STO SAM PLANIRO BRE SA SLOBOM DA HAPIM SLOVENIJU, HRVATSKU, BOSNU, CRNU GORU, KOSOVO BRE, MAKEDONIJU TAMO BRE NA SANU (Svinjska Akademija Naguznog Ugurivanja). MEDJUTIM NIJE USPELO BRE PA ME BRE I ONI NAGUZISE I IZBACISE BRE AL\' MI JE BRE TITULA OSTALA BRE NABIJENA U GUZICI.
RAZLIKA IZMEĐU KOSOVA I RS JE VELIKA I ZATO NIKADA NE POREDITE TO DVOJE!!!!REPUBLIKA SRPSKA JE GENOCIDNA I 20-ak GODINA STARA TVOREVINA,A KOSOVO POSTOJI VIJEKOVIMA.ZAŠTO SU VAM UMOVI ISPRANI ČETNICI DEBILSKI???
Grijesis sine, Spiric i svaki srpski politicar zastupa stavove srba a ne srbije. Nista vam se nece promjeniti i kad Spiric ode, doci ce neko drugi, ali politika bitna za srbe i RS se ne mjenja niti ce se ikada promjeniit, neka vam to bude jasno. Vase je jedino da napokon prihvatite cinjenicu da je RS trajna kategorija, sad da li u sastavu BIH ili kao nezavisna drzava zavisi prvenstveno od vas i vasih pritisaka da se RS ukine. Pozdrav
sastanak,tj konferencija je zavrsena 45 minuta ranije no sto je bilo predvidjeno..Vec ranije Fule otisao,potom i makedonac..ajd,vozdra,pa valjda cete objavit...
Strasno kako se srbijanski rezim bori za veliku Srbiju! Tadic nije nikakav demokrata a Vuk Jeremic koji je polu-bosnjak musliman trebalo bi da se bori da tzv rs nestane! Spiric je marioneta Beograda i nista vise od toga! On predstavlja BiH a ne Srbiju! Ovo je dokaz velikosrpske politike koja je orzje zamjenila diplomatijom! Kosovo Republika!
gospodo,sastanak je zavrsen i to 45 minuta ranije no sto je predvidjeno..prvi je jos ranije sastanak napustuo Fule,pa sad i makedonski predstavnik..
I ne mora vise nista govoriti, doci ce neko mladji i pametniji i onda opet po starom.
EEEE kad seljacic ufura sebi u glavu da je on neki k....... !!!!!!! Zaboli nas sta dodin pijuncic ima reci........nece jos dugo kenjati......
Treba dozvoliti ovim baleeyanderima da priznaju Kosovo pa onda po istom kosovskom principu traziti nezavisnost RS!
@Lloed..TURCINE..NAPUSI SE KURCINE..
Cetnik odjelo mjenja a kokarda ostaje! \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' Republika Srpska je Genocidna Tvorevina Republic of Srpska is a Product of Genocide
Svi vi sto podrzavate nezavisnost Kosova isto cete tako podrzati nezavisnost RS! Hvala vam unaprijed!