Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S = SRPSKA P=PEDERSKA C=CRKVA SVI SU SRPSKI POPOVI PEDERI ILI RATNI ZLOCINCI HOHOHO
Nema ti šta crkva da radi, ko joj daje pravo, gdje su nadležne institucije srbije, prije svega sud? Iz ovoga se samo vidi da je to jedna zaostala teološka država u kojoj je institucija crkve iznad zakona, nešto slično kao pojedine arapske kraljevine!
pa djesi papa dodo....
poserem ti se na analizu analizator..idi nosi moje g.ovno na analizu
Kad naucis da je t.z. spc nastala od OHRIDSKE PATRIJARSIJE, onda se javi, srpsko cigance! Znaj da je vasa teroristicka spc dobila AUTOKEFALNOST od MAKEDONSKE CRKVE!!!! Ali ti (kao i svi srbi) ste cet.nicki zadojeni, da jos mislite da je Bog, srbin...hahaha, jadnici!
jah kad ce vijest da cu uhvatili Mladica ee moj ateissta naginjes mi tamo malo nisi ti ateista
Patrjarh Irinej (Tadicev covjek), koji je namjestenim izborima dosao za Patijarha, jos nije ni zasjeo na presto a vec je poceo sa cistkama. Irinej je poznat po tome sto se zalaze za ujedinjenje katolicke i pravoslevne crkve i nedavno je (nezvanicno) pozvao Papu Benedikta (naci-papu, poslednjeg antihrista) da dodje u Srbiju na godisnjicu rodjenja tvorca krscanstva cara Konstantina koji je rodjen u Nishu.. Na ovoj proslavi bi trebalo da se dogovre stavovi oko Unijastva... Ujedinjene je planirano da se ostvari 2013 godine.. HRISCANSTVO KAO RELIGIJA JE POTPUNO IZGUBILO SVOJ SMISAO KROZ KATOLICKE I PRAVOSLAVNE RELIGIJSKE INSTITUCIJE I SVELO SE NA DIKTATURU I \"OPIJUM ZA NAROD\'.. VIDIM DA SE MUSLIMANI SPREMAJU DA KAZU DA MI JE KOMENTAR ODLICAN, PA DA IH \"UTJESIM\" RECI CU: ISLAM SE NIKADA NIJE PROMIJENIO I OD KADA GA JE MUHAMED STVORIO KORISTI SE ZA ISPIRANJE MOZGA I KONTROLU SIROKIH NARODNIH MASA I NI ZA STA DRUGO... ETO SADA MOZETE SVI COPORATIVNO.
samo sto ih spomenu eto ih spali sa vrba hahah....
MPC priznaje jedino Vatikan, i još nešto ti si Bugar .
Efendija Ceriću zašto zidaš dvore krvavim parama?
Nije J E B O DJECAKA NEGO TI JE J E B O MATER PA SE TI RODIO..
nevjerovatno je da JE CRKVA imala snage da ovo uradi.. ostale CRKVE ILI VJERE ovo samo pometu ispod otiraca .. prije nego sto se pljuje po ovoj CRKVI pomisli na sve lopovluke u vlastitoj.. IZGLEDA da je SRBIJA ozbiljno shvatila borbu protiv kriminala..svaki dan neka nova vjest od njih...kod nas MED I MLJEKO
SPC je fasisticka-teroristicka organizacija, uz pomoc ciganima-grcima PROPADAJU!
sta ovo ne komenrisu srbe na vrbe...ovaj je mala maca sta li tek radi kacavenda...;))
ČČČČČETNIK