Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žderač parizera na aparatima
Srbi zive u paralelnom univerzumu, tako da ova odluka njima nista ne znaci.
Podrzavam nezavisnost Kosova!!!! 👍🏼☘️☘️☘️☘️🖐🏻😉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
e jebi.a i vi de niste trebali
A što sa BiH pasošem od danas u jednu zemlju manje bez vize nikom ništa??
Koja zemlja?
Čitam ove srpske analitičare na komentarima sve znaju 😂 pa dokle vise 😂😂
Možemol mi kako Kurtija iznajmiti barem za jedan mandat? Ako neznamo sami izabrati državnika, daj da ga uvezemo.
Sad je vrijeme da priznaju pasoše Katalonije i Baskije
aferim..jel to onom kosovu koje je otvorilo ambasadu u Jerusalemu i koje priznaje Jerusalem kao glavni grad Izraela?!
A tebi gedzo kao krivo a
Vučić i njegovi botovi na Klixu kmeeee😂😂😂😂🙂
Lako cemo za Albance.... a sta cemo mi ovakvi neslozni? Aaaa da... imamo Elvedina, Fatimu I onu foxu Janu
Priznale su i druge članice EU koje ne priznaju Kosovo. Sve u dogovoru sa Srbijom kako bi se Kosovari kroz vuznu liberaluzaciju u Šengenskoj zoni lakše raselili
Braca i sestre iz Republike Kosovo su i prije ove vizne liberalizacije mogli ici u Njemacku, Austriju... naravno, s radnom dozvolom. Tako da ta prica da ce otici 500.000 ljudi iz Republike Kosovo ne pije vode. Pola Srbije prazno, a oni mastaju o "vracanju" i naseljavanju Kosova.
Samo se ti nadaj glupi s"ronjo .Ima Albanaca na Kosovu dosta a da ne pominjem i Albaniju I Makedoniju a i ovi iz diaspore nisu daleko za cas ce doci ako bude potrebno.
Da.
Sretno arnauti u evropi oteto je prokleto a manastire i srpske zaduzbine i tragove srpske drzave ne mozete unistiti nek vam je sretno
@crni89, nisu Sipci kao srpcici, da unistavanjem crkava ili dzamija mijenjaju istoriju. Zna se ko je sluga odvajkada i ciju je kcerku Bajazit, sin Muratov taslacio. Za one koji ne znaju Bajazit je ozenio jelisavetu, lazarevu kcerku, onog ko je kao zakleo srpcice na Kosovu. Dokle vise lagati i sebe i ostale?
psi laju vjetar nosi pozdrav vama obojici i manje mrznje da gajite u novoj godini mrznja unistava samo onog ko mrzi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ogromne kolone na merdaru odose arnauti sretan im put
Ljepo. Spanija je bila jedina u EU koja nije priznala Kosovo. Sve zbog svoje Katalonije. Ali napad na Ukrainu je im pokazao da se divljacima ne može na miran način dogovoriti.
Da da samo Spanija...Grcka, Kipar, Rumunija, Slovacka su u Briksu 😅
Prc milojka