Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E majmune jedan da vam JNA nije raproredila oružje iskopala rovove oko Sarajeva i predala vam komplet naoružanje nebi vi iz Srbije do Sarajeva stigli za 100 godina.To vam je rekao isto pokojni Mikulić
A da se krene u denacifikaciju Srbije.
Haj kreni majmune, haj kreni ako smijes stoko agresorka
A zašto se vi nalazite u riječi denacifikaciji???
Red je konacno da se nauci diferencirati. Ogromna je razlika izmedju Srba (imao ih i vise nego dovoljno ali nisu ovako glasni) i cetalja poput ovog izmeta koje vojsku nije vidjelo a nesto bi prijetilo. Srbi na Twitteru masovno ismijavaju ovakve majmune.
Znamo da srbi i ova stoka nisu isto, i kod njih je mladima dopizdilo i odose od zatucanosti... mozda i vise nego kod nas jer ih pljuje citav svjet za sranja sto agresori rade
pa ovi počeli ponavljati ruske gluposti... dajte malo kreativnosti?
Hajdeee cekamoo vas
Pocisti kucu i dvoriste smradu jedan
Prvo ti mamu treba dezinfekcionisati.
Moze misonja, naravno samo bujrum. Ali ti i klempo prvi, ali MOLIM TE, eto molim te hajde!
Da svi budemo "nebeski narod"?? Radije ostajem na zemlji.. i svoj.
Srbi još uvijek ništa nisu naučili iz svoje 'pobjedničke' istorije.
Samo naprijed, kad god je Srbija krenula u rat, ostala je bez dijela teritorije.
Molim sve u regionu da ne padaju na izjave ovih spodoba koje niko ziv sem ruralnih kulova i ne podrzava. Zapamtite da vise od polovine stanovnika Srbije NE IZLAZI na izbore. A ja se iskreno nadam da cemo kad tad skinuti ovu stoku sa vlasti. Sve vise afera isplivava na povrsinu, i njihovoj vladavini se blizi kraj, zato oni srbuju sve vise da se dodvore krezuboj radikalskoj rulji koja galsa za njih a nema leba da jede.
Srbija moze krenuti u jednom pravcu zajedno sa tobom-u lijepu materinu!
Jel ovo SANU 2 ili 3 ili sta? Ovog sljedbenika kacavende treba ozbiljno shvatiti!
Samo izazivajte, svi đikanski zločinci i njihove obitelji će osjetiti bijes osvetnika. Jedva čekam