Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...tačno mi žao šumadijske seljačine, izlevati ga bosanski latin.
Vazno je napomenuti da svi politicari koji su nesto znacili ili znace u Srbiji su porijeklom bosanci. Npr. Boris Tadic, Ceda Jovanovic, Aleksandar Vucic, Vojislav Seselj, Zorana Mihajlovic, Vuk Jeremic itd.
@whey E Ceda Jovanovic je bas nesto u Srbiji😂😂.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je definitivno razlaz Vučiča i Nikoliča !
Hoce Tomu da izbace.Le le meni gde cu sada.Kod kuma Sekija nema nazad
Na njih dvojicu treba napuckat seselja pa neka krcka na srbijanski nacin.
misliš bosanski način?
@PIPUN2 Seselj ce imati preca posla u Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto je skupa fotelja u politickih dzubradi.Cacu bi rodzenog izvrnuli i jedan i drugi za stolicu a narodu naivnom prosipate maglu i lazni patriotizam
Žikina dinastija ili lud zbunjen pa odaberi..
znači, definitivno potvrđivanje trenutnog pro-eu kursa, protivno želji rusije. sa ove strane drine, znakovit je susret vučić-zvizdić i mirna retorika uprkos bakirovom bošnjovanju. sda napukao, snsd takođe, sds čvrsto pro-eu orjentisan. biće veselo ove i sledeće godine.
...vidim, vučkovi poltroni su ga tako nakitili, da bi se i rahmetli joža postidio. nevjerovatno kako rektalni alpinisti mjere nemaju. odvratniji su od starleta.
pa da logično, sns je društvo jednog lica, i tako se napreduje u takvom okruženju. tipično balkanski, vjeruje se vođi, a ne institucijama koje postaju svoja karikatura.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šešelj došao na svoje
U Srbiji imaju neke mekušce za kandidate. Dodik bi ih sve pomeo u prvom krugu da hoće da se kandiduje.
Ovo su Tomini zadnji trzaji, bolje da se povukao dostojanstveno a ovako će biti pokopan
Ouuuuuu, poraslo DETE, OSAMOSTALILO SE , ZAJEBALO OCA, ko što je Nikolić vojvodu Šešelja. A šta su samo njih dvojica zajedno zločina počinili ! Po Hrvatskoj, po BiH i na Kosovu.
NAžalost izgleda da mali Mirko nije dobio svoj deo i da na kraju baš ko na kraju filma MAratonci trče počasni krug, slijedi oružani sukob dvije do zuba naoružane bande razbojnika !