Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
#prayforcroatia..
Pa ako je evropska Hrvatska iznenađena snijegom krajem Novembra, kako liće tek bit BiH, koja nema svu pravnu stećevinu kao EU ! :)))
Fahro voli kad je sve bijelo..
kod nas je haos posljednjih 20 godina svih 12 mjeseci.
....bez veze....nema kaosa, malo snijega, malo vitra........
Ovo ni na karibima nemože izazvati haos. Šuplja...
eto ga i kod nas
U Zenici danas vozim se ja kisa pada ispod verdia kod Centra merc 190D lupio novi audi a6 reko steta prodjem kraj njih kad nize 80 metara lancani i to isli odozdo 4 auta dobro se lupise mene vec jeza fata idem dalje obavim neki poslic sjednem u auto idem kuci kad kombi slozio turana i to dobro ga slozio kombiju se tockovi vide sa prednje strane reko sta je ovo a sumnjam na sastanak vozaca kluba ljetni guma,veceras iso do grada pocela ledena kisa padat ja lagano 40-50km/H kad BMW 5 E60 na skretanju za L.Polje zarotira se sreca siroka cesta slupo bi ga.Uglavnom raja cuvajte se i nabacite te zimske gume ne zbog zakona nego zbog sebe i porodice koga vec vozate!
Kakva Sava ,kakav Godyear, kod nas ti je glavna marka 'ćelentano' i malo bolja 'hurmašica extreme'.
napad s neba- pada snijeg 😁
pustite HAK, sta kaze BIHAMK kako ce bit kod nas, treba i sutra u prvu. Da krenem ranije?
Gdje su grtalice? Garant ih snijeg iznenadio, kao što će iznenaditi i ove naše večeras :D
znači susjedima ''zakrho''Bjeli :))
...do yaya ;-)))
zaista iznenadjujuce... cuj snijeg... nevjerovatno... nije cudo da je i zimske sluzbe iznenadio pa cak mozda i shokirao....
sta rade zemunci kad u zemunu napada dosta snijega? izgazaju ga
majoneziranje hrvata