Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nece u Bosnu da dodje ahhahahahahahahh ..Cilj je Njemačka,Francuska,VB, i druge jake evropske zemlje..Nece ni ovi imigranti svasta..Sve pohvale građanima Srbije gledao sam par snimaka i svaka čast pozz iz Živinica...
Niko se nije zapitao ko je ovo sve počeo i sada pere ruke od svega. Sve su to američka govna od Buša pa nadalje zbog nafte uništili su onako lijepe i bogate države od Libije, Iraka, Egipta, Sirije itd. Naravno tu moramo ubrojiti i evropske pomagače što su pekli sami će i jesti dok američke obale mogu ove izbjeglice samo sanjati.
DAJTE IH SALJITE VAMO KOD NAS U BOSNU.......MALO U BANJA LUKU,MALO U PRIJEDOR,DRVAR..ARAPSKI PETROVAC...ITD.......JEDNO 300000 KOMOTNO.....
Zelena transverzala u suprotnom smjeru...
Bice to iskušenje za ljude.Muslimani su prvi u dobrocinstvu i udjeljivanju.U BiH nemamo puno ali kada se treba skupit novac uvjek su pune kutije.Takva nam je vjera brate.Kaze Muhammed a.s : Islam je nahraniti gladnog.
Zar nije ovo humanitarna katastrofa, ili je ko jebe sirijce, zasto se nista ne poduzima.
USA kao svjetski policajac plus liberalni kapitalizam kao vrhunac drustvenog razvoja jednako je ovo sto vidimo. A ovo je tek pocetak, milioni gladnih, unesrecenih i ponizenih su spremni za pokret.
Nema više dobrog snimka ni realnog prikaza stanja bez drona. Hvala autoru snimka.
Samo jedan nalet i problem riješen.
Naleti im onda na pušu, tvrde kite tamo čekaju na tvoje fašističke brnje.
Džemo popuši mi i ti i oni.Sve to treba vratiti u Siriju dok se ne iskorijene.Gamad.
Ovo kao resident evil ... UZAS !
strasno