Beograd prijeti Vojvodini
0
'Smrt onima koji usvoje Statut o autonomiji'
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo ambasada Vojvodine u Briselu
IDEMO VOJVODINA SPREMNI ZA EVROPU Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
narode Tadic je Bosanac zna on sta radi -sjebace on Smrdliju brzo.
Sloboda za Zapadnu Bosnu. Šta mislite da će BiH ostati čitava. Malo sutra.
kazes ratne propagande kao one sto su djecu bacali Lavovima ili one o vasem srbskom vozu koji pociva u vjecnom miru kod Gradacca eh moj Rale siti smo mi vas vise.......
Divna vijest, divni komentari ! :) Jao, kako je lijepo što ce se Srbija raspasti. Ta država je pravi izvor čistog zla... pardon, Srbija je samo ZLO u obliku kvazidržave bez ljudskih prava i sloboda i zato će je Bog unštiti, kao što je Srbija htijela uništiti nas.
A STA SE TI RALE KOJI _K.URAC BRINES ZA SMRDIJU??? BOLI TE COSAK, PA IMAS TI SVOJU DRZAVU, BOSNU I HERCEGOVINU!!! PRESTANI PODRZAVATI GENOCIDASHE I BOSNA I HERCEGOVINA JE I TVOJA DRZAVA. ZNACI RALE, I TVOJA, A NE \"SAMO TVOJA\" ;-) ;-) ZIVJELA REPUBLIKA VOJVODINA !!!!! PS. ZATIM 2010. SLIJEDI NEZAVISNOST REPUBLIKE SANDZAK ;-)
pa sto prave ovaj novi statut, ako je vlaha 70%????? Statut mi lici na ono sto rs VEC ima u BiH. A za bosanske nadripatriote, ugledajte se kako se brani drzava, za najmanju izdaju drzave lete glave, ali zato kod nas Tihi i Prle (harko) mogu sta hoce, a ovi nadripatrioti znaju samo komentarisati, ko mahaluse prave, òca mi.
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-) :-D :-) :-D DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA!!!!!!! KAD JE VAMA AKADEMIK PROSLE GODINE NAJAVIO OVAJ DIVNI DOGADJAJ???!!! ODE REPUBLIKA VOJVODINA DRAGI MOJI BOSANCHEROSI!!!! TAKO JE TO, JER JE GENOCIDASHKA SMRDIIJA IZVRSHILA GENOCID, HTIJELA CIJELU EX SFR JUGOSLAVIJU ZA SEBE, A OSTAT CE AKOBOGDA I BEZ GACA NA STAPU!!! ;-) :-D TO JE ZATO JER JE SRBIJA PROKLETA GENOCIDNA DROLJETINA I K.U.R.V.E.T.I.N.A!!!!!!!!!!! OVE 2009. GODINE SLIJEDI RASPAD SRBIJICE I SLOBODA ZA CIJELU EUROPU, ALI I SHIRE!!!
A pri tome je regularna podrska vladi Srbije (koju kao ne voli :) Isto kao sto vidite odcjepljenje Sandzaka a oba njena glavna lidera su clanovi tacnije ministri vlade Srbije :)
Naslov vam je u maniru najjadnije ratne propagande ! Ja mislim da vi to mozete i jos jadnije, samo nastavite tako... A ovim napaljenim bosnjama, samo da kazem da u Vovjodini ima 70% Srba, zakljucak izvedite sami! A Nenad Canak ima podrsku biraca taman toliku da spusti svoje jedno jedino dupe u jedno poslanicko mjesto !
Aaa vidi ih kako se protive za osamostaljenje vojvodine a kad je u pitanju rs onda mora biti tako,onda je sve u redu!!!E pa nije i BIH će ujek ostati BIH samo bez ove nacionalistički nastrojene bande iz srbije koji hodaju po rs i prave se političari!I vaša je dogorila ode srbija ko nokia!BOSNA i HERCEGOVINA zauvjek bosancima!
Vojvodina i jeste parva Srbija... vojvodstvo srbije ali ne one iz Beograda. Bas mi je drago da ce Vojvodina biti jednog dana samostalna drzava oni i jesu odvojeni od Beograda bili i mentalitetom i uzivaju podrsku sveta. Vojvodina Republik
Gdje su oni što izmisliše: \"Srbija do Tokija, a preko Milvokija\". buahahahhahahaa
dobro receno,sve sto su genocidasi zamislili veliku srbiju sad dobijaju malu srbijicu.Ko jamu drugom kopa sam upadne u nju ...hehehehe ima boga