Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba da je početak čišćenja i spremanja u Srbiji.
Sad je potrebno da se i u DS-u napravi čistka ,pa da postane prava politička opcija.
Vjerujem da je odlukom zastupnika, Beograd dobio budućnost.
Ipak su zastupnici u Beogradu pokazali skrb za svoj grad.
Jedan mali ispravak . Jedna od opozicionih stranaka,a nikako najjača.
CUJ JOS GA NISU ROKNULI
"optužili da je prethodnih godina napravio velika zaduženja prijestolnice" sjoj ja mislio oni ga zbog neceg ozbiljnog smijenili kad ono bezze kod nas ni ukor ne bi dobio :)
A šta to nas boli k***
Beograd ti je najjaci politicki a i svaki drugi centar regiona...sto u prevodu znaci, vi ste osudjeni da se interesujete za nas, nas zaboli dupe za vas. ;)
Ne bih rekao. Beograd nam je svima bio dugo glavni grad, a i dan danas Beograd je najveci grad ex yu, jedan od najvecih i najbitnijih gradova jugositocne Evrope (odmah nakon Istanbula i Bukuresta), sinonim Balkana, centar politike, filma, muzike itd. Pogledaj samo gdje se odrzavaju samiti, najvise posjeta itd. U Tirani bogme nije. A i filmovi i muzika koju slusas odakle su, ko ima u regionu najjacu industriju sto se toga tice? Albanija ne. Koji grad je najveci magnet za dodjose na Balkanu? BG. Gdje odlaze hrv. i bosnjacki muzicari da snimaju albume? U BG. Itd. Ali to nije razlog sto je izasla ova vijest, naravno, ovo ti samo onako pisem :) tebe ako ne zanima nista iz okoline jednostavno citas samo vijesti iz BiH ;)