Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija- zemlja koja je Balkan vratila 50 godina u nazad.
Europa će znati uporabiti kvalitete pojedinih srpskih boraca protivu islamofašizma kad za to dođe vrijeme. Pamtite i čekajte.
nikad u evropsku uniju.velika srbija i rusija i sve pravoslavne zemlje u jedan savez.muslimani vratite se hriscanstvu-pravoslavlju jer su vam i djedovi bili hriscani-pravoslavci
Koga bre interesuje EU, samo Srbija, Srpska, i sveta Rusija, i njegovo Visokoprevadshotstvo Vladimir Vladimirovič.
Nema u Europu dok ne pohapse sve ratne zlocince za pocinjen genocid!
Sta ce srbija u Europi, da je koci jel? Pa nije niko bas toliko lud...hahaha...
SABANE,OPET SU TE KLINCI MALTRETIRALI?... AJ TI MALO NA GIMNASTIKU,PREVISE SI PUSTIO TRBUSINU!
srbija je GENOCIDNA tvorevina! NIKAD U EUROPU!
turska je unazadila balkan za pola milenijuma,jedini razlog naseg zaostajanja za celom evropom,su osmanske horde i domaci skart koji je otpao za saku pirinca!
Nije zvaka za .... PAPKA LOL
Ucinice samo uslugu toj istoj EU !!!!! SIKTER
Davno je Srbija izjavili ,,,da citiramo,,mi bi u Evropu ali pod nasim UVJETIMA!