Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JESU LI PRIVODILI FRANCIJA NA SASLUSANJE , TO JE TAMO U NJEGOVOJ PAROHIJI.
Mi sad provjeravamo da li postoji raspisana potjernica za njim, a koliko je meni, odnosno mi čekamo reakciju MUP-a Srbije", kaže Ujić. A koliko je meni ??? wtF???
Sto ti je reci djikan....voli silovati i ubiti slabije od sebe
@doboyopet djikandka posla...vidi se po tebi
Sto ti je reci djikan....voli silovati i ubiti slabije od sebe
hapsite po sarajevu ovakve glovate pedere seljacke pola bi grada bilo u zatvoru gutaju steroide ko spermu
jebes steroide kad nema ni pola snage te...neki dan sretnem momka..reko jesi se nabildao nema sta ruka veca od moje duplo...reko koliko imas kila? kaze on sta mislis ja gledam sebe imam 90kg vidim njegove ruke ogromne reko jednu 105kg kaze on a jebote jesam toliko velik..pa reko koliko imas..kaze 82kg ja gledam jel me sprda ili sta...82kg a izgleda rekao bi to je sila..kad ono obican pikavac..je*o steroide sto kazu ljudi samo te naduva
@supermrga evo pronasao se steroidista..pa mu krivo..
Kako li ga nadjose
Prohujalo s vihorom
..."umjetničko" ime, vihor...sigurno neki izumitelj?
Scarlet o"Hara
@mirrorce ..ma, isti je ret batler. pljunuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
na prvi pogled ovaj rojko lici na naucnika iz polja nuklearne medicine kako izgled moze zavarat vuk u kozi janjeta