Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Jelavić je rekao da ga u vezu sa atentatom na Jozu Leutara dovode samo Ante Prkačin i Baja Milićević, bivši KOS-ovci, čije bi, kako je rekao, motive trebalo ispitati.\" OVO SI DOBRO REK`O!!!!! \"..a rat Hrvata i Bošnjaka je pod svaku cijenu trebalo izbjeći. \" I OVO SI DOBRO REK`O!!!!!
Na pitanje o imovinskom stanju i od čega živi Jelavić daje mafijaški odgovor \"pomažu mi prijatelji itd. a i imovina se vodi na ženonoj obitelji\". Pravi mafijaški odgovor.