Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A budala, nek lezi u zatvoru. I svi obi kohi zagovaraju bilo sta veliko. To nas vodi samo u propast kao sto he devedesetig
@susjednaHrvatska Memorandum SANU je mit. Taj papir nikada nije usvojen. Pisala su ga nekolicina akademika a drugi nisu htjeli ni da ga pogledaju a kamoli procitaju. Nikad nije bio zvanican dokumment. Od tada taj memorandum sluzi kao izgovor za sve zlocine protiv Srba.
@gazi.bengazi dovoljno da je napisan, pametnom dosta
Ruku na srce- Ali pocinjeno krivicno dijelo u srbiji ! To znaci- deportacija! Znam znam Sta su sve radili... i oni ne daju svoje! Ali Kad tad moramo na Balkanu poceti da gledamo napred i postujemo zakone
Znamo, znamo, sta su svi radili... ali ajd, to je za neku drugu temu. Ja kad god napisem da je fakat da u Srbiji nije nastradao ni jedan jedini Bosnjak za vrijeme rata, klix odma obrise komentar.
Kako je cool gledati Hrvate i Srbe kako se prepucavaju. Sigurno je Hrvatima zanimljivo kad se Bosnjaci i Srbi prepucavaju ili Srbima zanimljivo kad se Bosnjaci i Hrvati prepucavaju. Cudan je ovaj Balkan ocam'.
Kukavica, šta se krije?!
Dzukelu izruciti i da mu se sudi u Srbiji.
ovo su hrvati namjerno napravili da bi zaje...bavali serbiju
Ovo je Hrvatska uradila da bi naplatila, bilo izrucenje od Srbije, bilo oslobadjanje od Albanaca. Sada je u toku igra: "Ko plati vise, taj i klati"
Ne kontam ni zašto Srbija traži izručenje dronovođe (u najgorem slučaju radi se o prekršaju) a ni kako i zašto dronovođa traži politički azil u Hrvatskoj? Ugrožena su mu prava u zemlji u kojoj ne živi?
@petarIBK po srpskim zakonima, najvise moze dobiti 8 godina, mada realno 6 mjeseci u zatvoru i 2-3 godine uvjetno, Ovisi o tome koliko Albanci plate moze biti i samo 2 godine uvjetno. Sudstvo u Srbiji je korumpirano kao i u ostalim balkanskim bananama
petarIBK "mali sipcic" izj..o "velike" srbcice
REALNOST: AustroUgarska i Otomanska imperija jesu u Bosni forsirale oblike svojih vladavina, ali prije 1914-e godine nisu ni jedni ni drugi prelazili onu granicu koja se danas smatra etničkim čišćenjem.
@susjednaHrvatska: Teško je reći što bi bilo kad bi bilo. Ali činjenica je da se čak i Rusija prije 1914-godine suzdržavala od prelaženja nekih previše destruktivnih granica.
@susjednaHrvatska Haha jest jest svi bi voleli da budu zajedno. Pogotovu Slovenci sa Hrvatima i obrnuto. Evo nema vise Juge pa se mrze. Znas li ti za pokret 64 zupanje? Jel znas sta Madjai zele i hoce? Veliku Madjarsku a to ti je onda nepostojanje Rvatske. Pogledaj mapu i izbaci Srbe iz glave.
Srbe jos uvijek mori dron :-)
Mori ih dron ali ne Vukovar i Srebrenica
JOŠ JEDAN PODSJETNIK: Među modernim turcima ima i kršćana koji imaju više povjerenja u gospodina Erdogana nego u svoje vladare koji vise po crkvama.
PODSJETNIK: Jedna od osobitosti modernih bugara je upravo ta da među njima ima i muslimana. Primijer: Ime Mustafov.
Jbg tuzno da su Albanci hrvatima blizi od Srba, ipak su to Slavenska braca... ok, ne moraju se voliti, nek se svadjaju izmedju sebe, ali ipak treba saradjivati... skoro 100 godina zajednicke historije je pokazalo da se moze saradjivati...
@LjutKoLeptir prije je postojali katolicanstvo prema tome prije bih rekao da ste vi pobjegli u troprstice
@LjutKoLeptir jao molim te, poznato je da su hrvati stoljecima katolici a za vas se jos ne zna sta ste bili. Ionako je katolicanstvo starije to jest pravoslavlje se odvojilo tako da.. A i broj sve govori. Katolika MILIJARDU I 200 MILIJUNA a vas pisljivih 300 milijuna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MODERNI BUGARI I TURCI: To su oni koji pojam nacije doživljavaju kao budalaštinu, a opet sa druge strane polažu i jedni i drugi velike nade u albance. Što mislite zašto ?
Sta ba prije 3 godine?jbt zar je toliko proslo