Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@POSAVINA Pa sta? I Bush je predsjednik Amerike, pa je popio par cipela! :)
Zanimljive ove pravoslavne ljudine znaju svo o Mesiću, di ono vaš president ide od LaKtaša do Bl ima relaciju,prvoslavci Mesić je presjedao sjednicom VS u UN, ALO.
Mesic je nevjerovatan :)))) On samo uvidja \"porbleme\" u drugim drzavama i Unijama, pa tako on vidi da je Dodik problem BiH, a sad evo i Slovenija problem EU :))) Nego ima li kod tebe Mesicu kakvih problema?! Ono makar sa zenom?! Komedija od covjeka! :))) Nije ni cudo sto ga u medjunarodnim krugovima pocinju tretirati kao i Silajdzica \"Na jedno uho udje na drugo izadje!\" sve sto on kaze! Jaka ta medovaca, koju Mesic tuce!!!
@ZIMA: Jesi siguran da je slomljen Tudjmanov fasizam? Cisto pitam posto vidim idalje se pune stadioni s Thompsonom...
Hrabri,jednostavni,i politicar sa smislom za humor!Trenutno je najaci politicar na Balkanu,i JEDAN OD rijetkih prijatelja BiH.Hrvatska ce uci u Europu,jer je on slomio Tudmanom fasizam,koji je bio prisutan u HR.
@q: To sto si opisao kao nakanu Mesica se prostim rejcnikom zove MLACENJE PRAZNE SLAME! Istim zanatom se bavi i ova baba Silajdzicka! \"Daleko\" cete dogurati s njima...
Stipe je izuzetan politar kojeg moramo volit ,posebice mi bošnjačke nacionalnosti jer se bori za ono šta su naši političari nesposobni UKIDANJE RS-a a to mu nije nikakva dužnost.
stipe je najjaci politicar koji je ostao na sceni u bivsoj yu i hrvatska se nalazi danas pred vratima EU a ovi supci slovenci koji su i zapoceli raspad jugoslavije pokusavaju da blokiraju ne bi li usicarili malo teritorije. slovenci su najveci supci i sebicne pizde. kad hrvatska udje u uniju i bosna ce bit korak blize i nakon jedno 50 godina stici ce konacno ta evropa i kod nas.
Ma ovakav predsjednik , prije svega čovjek, treba BIH.
Koliki je Stipe idiot ne bi me zacudilo da proba izbaciti Sloveniju iz EU a onda i geografske polozaje obje drzave. Jos sada kad pokrene ovu tuzbu protiv Srbije a onda Srbija uzvrati kontratuzbom pa pocne istina polako da izlazi na vidjelo sta su ujke radile u Krajini pa se sve to zapetlja i iskomplikuje onda ce zapadnjaci da skontaju da niko osim Slovenije ni ne zasluzuje da bude u EU. Jedino je tragikomicno gledati koliko ujke na silu pokusavaju da pokazu Evropi da oni nemaju veze sa Balkanom, mjenjaju prezimena, skidaju \"ic\", izmisljaju nove rijeci, uce laznu istoriju u skolama,...Eno cak ce i Stipe da sudjeluje na okruglom stolu \"Antifasisticka Hrvatska za vrijeme drugog svjetskog rata\" u hrvatskim udzbenicima. Da nije smijesno bilo bi zalosno.Eto jos ce ispasti da su ujke otjerale svabe a da je jasenovac izmisljotina UDBE. Jedva cekam da pocne sudjenje Srbiji po optuzbi Hrvatske.
MESIĆ JE NAJBOLJI PRIJATELJ BOSNE I HERCEGOVINE! COVA I PO. DA NAM POZIVIS JOS DUGOOOOOOOOO........
Koji glupan ovaj Mesic :) On kao da ne vidi ko je s koje strane granice!
Mali su uvijek kompleksasi!