Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima Slovenija sa Zapadnim Balkanom. Odjednom se svaka drzava bavi s nama. E jadna nam majka.
Balkan je dobro tlo za sticanje diplomatske karijere. Ono, kad si karijerni diplomata, pa te pitaju gdje si radio, a on ponosno kaže - bio izaslanik za Zapadni Balkan, a oni će - Auuu, čuj tooo!
Još malo, biće toliko specijalnih predstavnika da ćemo ih morati uvrstiti u popis stanovništva.
Nama trebaju pravi specijalci za ove jahace apokalipse
Hvala Tanja kraljice. Istinski borac za BiH i veeeeliki prijatelj. Da nije bilo Tanje bog zna kada bi Eu ukinula vize bosancima za putovanje. Nikada se nije promjenila i danas istinski prijatelj BiH. Tanja hvala ti
Sad sam se vratio s mora u Hrvatskoj. Razgovaram sa Nijemcima i pitaju me odakle sam i ja kažem - tu sam - lokalac. Dosadilo mi je da me ljudi gledaju kao da sam retardiran. A imam puno godina i pamtim kada sam sa ponosom govorio - iz Jugoslavije.
Moraju naći nekoga ko razumije balkanski mentalitet..
Gdje je puno babica, kilava djeca. Pametnom dosta
I oni su balkan s cudnim naglaskom
Kada će bosanskohercegovački čovjek, svih vjeroispovijesti, da nam niko i nikada sa strane nije donosio dobro. Dolazili su samo radi naših prirodnih bogatstava ili da nas mobilišu da za druge ratujemo. Imamo li mi dovoljno pametnih političara da shvate da se sami između sebe možemo dogovoriti. Švajcarska ima 26 kantona, četiri govorna područja, i različite vjeroispovijesti, itd... i, nakon vjerskih ratova prije 200 godina, uspjela pronaći formulu za zajednički život.
😂😂😂
Slovenci znaju kako su razvalili bivšu državu, pa misle da znaju kako će je ponovo spojiti. Žalosno je šta nam rade tzv. evropljani. Tretiraju nas kao nedonoščad. Mešutim, za to smo najviše krivi sami. Sjednimo pa se sami dogovorimo, ako već nije kasno .
Svaki spajz u EU se bavi sa ZP,izvlace skolovan kadar,gotov proizvod,i radnu snagu...nek nas hebu kad smo blesavi
Može li neko od naših u Sloveniji organizirati referendum za priključenje BiH? Hem smo većina a i ostali nose naše gene.
..slovenci odlycili vratiti pare iz Ljubljanske banke koje au opljackali od naroda nakon rata pa salju Specijalnog izaslanika????
Ovima ne bi dao ni u zahod
Nevjerovatno je da se nase vlasti jos uvijek nisu sastale sa dokazanim prijateljem BiH,novoimenovanom ministricom Tanjom Fajon.
Ih kada BiH imenuje ne jednog, ne dva nego tri izaslanika za Zapadni Balkan. Bosnjak, srbin i hrvat. Vidim Halidu Genjcu se otvara put.