Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u šta će se BOSNA pretvoriti samo Bog dragi zna ...
@Kinsky u lgbtquez paradu yaaaaa
Evo i Slovenija se priprema. Pa zar vam sad nije jasno da evropska unija više ne zeli migrante. Nova vlada EU je konzervativnija od prošle, Merkel još malo i odlazi BiH pod hitno zid na granici sa Srbijom ako ne zelimo da postanemo smetljište ilegalnih migranata!
Vi ste iz Sarajeva prebacili izbjeglice u Kladušu i Bihać i sada "moralizirate".
Ako Slovenija mora angazirati svoj rezervni sastav policije onda je i krajnji momenat da BIH izvede i vojsku i policiju na Drinu i sjeverozapad Crne Gore. Normalno da ti ne odgovara srbskoj mafiji i svercu sa obadvije strane kao i uhodanim putevima droge.
Ćuj rezervni sastav koliko oko 30 rezervista.... i pola naših gastrabajtera...
Tko ce naseliti krajinu poslje izseljenja? Neki ce moliti da se vrate i srbi i hrvati... Ovi muslimanski migranti se tuku i ubijaju izmedju sebe za dobar dan a tkonsu njima bosnjaci? Bakir je to ljepo izplanirao a tek je pocelo.
Slovenija ima i vojsku i policiju na granici sa HR + zilet zica. Svakog migranta kojeg uhvate vrate nazad u HR. Pa vi mislite.
ZAŠTO JE ONIMA SA ALPA STALO DO MIGRANTSKOG SKALPA. PA ZBOG ONE NARODNE: PO LEĐIMA PENDREK PRAŠI NAPRED NAŠI NAPRED NAŠI.
izgleda slovenija sprema invaziju na rvasku,rvati ercegovci pohitite prema sloveniji da branite rvasku otadzbinu ups dromovinu.
@gooUser1565007015 Sve je ovo do sada bila mala maca, sad cete vi da vidite Veliku Sloveniju 😄
Nezovu ih dzaba alpski srbi, samo neka je rezervne milicije...
I dodo je nesto govorio da bi i on rezervni sastav ali vise ne govori.izgleda da je odusto
Dodik na aparatima