Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bilo ocekivano. Samo ne kontam sto je Janezima ovoliko vremena trebalo :D
Cestitamo, braco slovenci, sve viska zena koje zele da budu oplodjene, slobodno posaljite u Bosnu... Ako ih ne oplodimo iz prvog pokusaja, drugi pokusaj je gratis...
Kod njih svako ima sva prava, u odnosu na našu državu gdje niko nema nikakva prava.
Imaju cuke
I politicari, te njihova uza i sira familija + kolaborateri, pisi bar 10% populacije... Ostalo jedva kraj s krajem sastavlja.
PITANJE : ,, Šta radi plavuša između dva Slovenca?" ODGOVOR :,, Smeta!"
pedercine od rodjenja slovenci to se znalo
Država koja donosi ovakve zakone računa na regionalni turizam, jer će se svi balkanski pedosi tamo ženiti. Za zapadnu Europu je tu Holandija, koja je za čak 7% podigla turizam zahvaljujući pedosima i pravu na sklapanje braka kod njih, a time popravila svoj proračun za vrlo ozbiljnih 4%. Slovenija koja je u ozbiljnoj ekonomskoj krizi, a javna je tajna da je na rubu privrednog kolapsa priprema i zakon o legalizaciji marihuane i prostitucije. Kada jedna država krene ovim putem sljedeća stanica joj je sudbina starog Rima.
Pa da, bitni su pederi. A šta je sa pravima nekih naroda i manjina koje žive u SLO????
Ako nista drugo, perspektivno za sevdalinku. Odnosno "sevdalinku".
Ma to su srpski doseljenici
Sve naopako je danas u modi. Skini se gol i prosetaj glavnom ulicom grada, danas ce nato gledati i pisati -"vidi, abstrakt umjetnost", a 80ih ili npr. 70ih je to bilo -"obolijo psihicki", kao sto u jednu ruku mozda je tacno, ali sve u svemu danas je u modi biti naopak po bilo kojem pitanju.
Bili i ostali gay......
u sloveniji će moći odahnuti tek kad legalizuju općenje sa konjima i ostalim domaćim životinjama