Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makar hoce da rade, a ne kao vlasi, svi na socijali ili ratni invalidi
dok je gradske cistoce Ljubljane, mus/liamni ne treba da brinu za posao gore
ako pukne slovenija ko ce da izdrzava CAZIN i bosnaku krajinu ..pa 90% odozdo radi gore a vikendima se vracaju za bsonu ..
SLOVENIJA ce jednog dana biti drzava MJUS.SLIMANA.. sada smo im preuzeli gradsku cistocu a vec polako preuzimamo i gradjevinu.. nemos naci cisgtaca ni zidara a d nije bosnjak ..
janezi su prnuli u sisu, mi nemamo sta da jedemo, ali nece imati ni gdje da zive kada im banke uzmu hipoteke uskoro.
ko ba nema sta da jede?!
REVOLUCIJAAAAAA
@Vehabija bolesniče nacionalistički zato smo ga i doveli na vlast. A ne zbog toga što Slovenija duguje 60 milijardi Eura i što ljudi nemaju šta da jedu, a nekad su u Jugoslaviji bili jači i od cijele Srbije zajedno sa pokrajinama.
ovaj sr/bin nam je obecao dzamiju