Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je 100% napiso neki hrvat jeli samo oni imaju toliko protiv vinjetama. Samo toliko da znate ako idete od Villach-a do Zagreba platit cete oko 15€ cestarine u jednom pravcu in isto za nazad, a sad dobijate za 35€ neogranicenu upotrebu svih slovenskih avtoputeva za pola godina. A sad mi recite odakle vam 500%. Jos nesto, slovenci ne smatraju sve Bosnjake primitivcima, nego samo ove rednike koji neznaju koliko je 1+1 in rade ovde za jadnih 600€ stvari koje niko drugi nece. @Titanijum: U Sloveniji smo shvatili da ne zivimo vise u socializmo nego u kapitalizmu i zato nam ekonomija cveta. A ne ko vi cela drzava sa 221€ .
raja vi nemate pojma kako oni imaju negativno misljenje o nama.ma konjusari pravi.svima se uvlace u guzu da bi izvukli neku materijalnu korist.otvorili mercatore koji su popunjeni slo.proizvodima.
Da smo pametni samo da ne kupujemo njihove proizvode, vjerujem da bi oni vrlo brzo sojetili manjak prihoda od izvoza.
Kakvi ba Slovenci, JANEZI pravi.. Nas u Bosni smatraju primitivcima, a mi im redovno punimo dzepove, najvise se kupuju njihovi proizvodi..
to su ti j..... Slovenci