Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i kod nas je 100 posto, samo sto je kod nas sramota bit bolestan pa seljadija suti radije
Nacin na koji Virus ulazi u organizam i na koji nacin ubija zarazenog ---- http://theontariotimes.com/report-describes-tipping-point-before-coronavirus-kills
Ma to je vec kasno.. kad se izgubi lanac prenosilaca to je gotova stvar. Nikako mi nije jasno sta nasi cekaju.. ovakve brojke stotinu na dan ili sta?! Nismo spremni za veliki broj oboljelih zato zatvaraj sve osim nuznih institucija, makar da se uspori.. ne trebaju nam vise putnici iz nekih zemalja za zarazu, eto dovoljno je i iz regije da neko dodje. Ne cekajte, svaki dan je vazan!
Svaki sat je vazan. Jer iz minute u minutu se stanje mjenja.Mi nemamo dovoljno nit opreme nit bolnickog kapaciteta. Ministarstvo zdrastva je vec trebalo krenuti u nabavku opreme, al kao i obicno nista od toga.
DEvije sedmice izolacije nisu dovoljne, to se već pokazalo, virus se u respiratornom sistemu zadržava pet sedmica...a svi zabrane ovog ili onog proglasili na 14 dana, zajebaćete se, vjerujte mi!
Nevjerovatno. Do prije desetak dana nisu imali nijednog zaraženog, a sada 85. Matematički, za uskoro bi mogli imati hiljade. Italija se ponavlja.
Zatvoriti granice u potpunosti.
Nije naglo porastao nego je period inkubacije istekao... Milioni su zaraženi samo se ne testiraju, pogotovo kod nas
Čim su ovako Slovenci prihvatili koronu ogromna je lova u pitanju. Nema veći žohara u EU od Slovenaca i Italijana. Neku lovu su namirisali. 🤔🤔🤔
...vech smo mrtvi...samo to joch neznamo
A kad je HR prije 10tak dana na granici svakog putnika iz Italije pregledavala (u HR je tad bilo 5 zarazenih u SLO - 0) onda su se smijali po twitteru kako im stvaramo kolonu na granici do Brežica, i to sam njihov politički vrh. A vidi kakvog sad sranja imaju. Neka im je svaka sreća sa koronom i da se što prije očiste, ali vidi kako sve jednom dođe na naplatu...
Gledate situaciju samo u Italiji i to vam je slika virusa. A ne vidite Južnu Koreju gdje je na 8000 zaraženih, 60 smrtnih slučajeva, ili Njemačka gdje je tek na 1500 zaraženih došao prvi smrtni slučaj. Malo razmišljajte i ne širite paniku bez razloga. I ne pravite senzacije.
Saljite visak pacijenata u BiH ... kod nas je malo zarazeni ... za sada ..
Bravo slovenci.
Kad dodje do 100 onda proglasite
Bas zalim SDA-ovce...Kako ce bez poly salame?!?