Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj spada u sukcesiju ??????????????????????????????????????? MOLIM ?????????????????????????????? E nek smo i mi Slovencima jedno je** mater, pa makar!
Oni su tu drzavu na tim parama i izgradili (ili barem pola od svoje drzave), pa se danas kur**, misle da su stabilna zemlja u razvoju... E kako ste sadili tako ce te i da zanjete.
A DA NE SPOMINJEM SMRDLJIVU SRBIJU KOJA JE OPLJACKALA SVE REPUBLIKE BIVSE JUGE A NAJVISE BOSNU! OD BANAKA DO INDUSTRIJE I INDUSTRIJSKIH POSTROJENJA,MASINA ITD ,ITD
Mislili su da će EU da zaštiti njihov lopovluk,dobro su se za...... sad će i kamate da isplate
ZASTO SU RAZOCARANI!? GRADITI GOSPODARSTVO I GLUMATATI STABILNU EUROPSKU DRZAVU NA LEDJIMA LJUDI KOJI SU STEDILI KRVAVO STECENI NOVAC ZA STARE DANE? KO VAS JEBE JANEZI,IMA PRAVDE!!!!!!!
pokupis pare,dodas slovo N na staro ime i nastavis raditi kao da nista nije bilo...........ali stize i vrijeme za naplatu......