Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to ti se desava kad ne znas engleski... :D
ovim slovakinjama samo penisi na pameti.
a i ona odmah poletila da da mustuluk mami
a i ona odmah poletila da da mustuluk mami
sto su ti mediji odmah su oni napali sve zivo pa barem malo sacekajte dok se slucaj rasvijetli pa onda optuzivat aj sto ste objavili ono \"tacno\" sto je bilo nego ste svojim rijecima dodali nesto pa da to bude BOOM sramota novinari sramota !!!kad se pozitivno nesto desi nista to prodje u tri reda
E, sada ostaje samo da neko povjeruje u ovaj happyend!
K.o.c.u.r.a. na našem jeziku znači mačka!
Carina je Karina
Halo dileri hahaha :D
cotoje cotoje
\"jedan mladić iz automobila mogao biti konzument droga. To je takozvani halo efekt izazvan mladićevim izgledom.\" Halo papci što ne fatate halo dilere? Za 8 sati radnog vremena uhvati 2 džointa. Šteta što nisu plaćeni u procentima vrijednosti zaplijenjene robe.
Ima još budala što ljetuju u Hrvatskoj?
@sandra nije ovo mrznja sto pise nego iskustvo sa granicnih prelaza u Hrvatskoj... ako pisem iz svog loseg iskustva (i mnogih drugih), ne brini necu ih mrziti, mi smo bosnjaci merhametli (ne zamjeramo)....prodji ti sa Bosnjackim imenom u Hrvatsku pa mi javi sta je bilo... to je jedina zemlja u evropi gdje zlocinac iz drugog svjeskog rata ima svoju ulicu u glavnom gradu...kako ljudi mogu da predju preko toga...a vamo nama glume kulturu ...a sva evropa zna koji je fasizam bio u 40-im i 90-im u hrvatskoj.... Oni misle da su svi stranci majmuni da ne vide ko je Hrvatska, imaju toliko more a niko im ne dolazi ko ima para, zastoi se to ne pitaju, samo im ova sirotinja dolazi, jer stranci koji hoce servis na novou idu tamo gdje ce ga dobiti...
Više puta sam imao loša iskustva sa hrvatskim graničarima ali bi izdvojio dva najgora kada su me maltretirali po sat i po trazeci drogu u mom motornom vozilu. Prvi put je bilo gadno jer nikad nisam imao sličnih iskustava i bi sam poprilično isprepadan, a drugi put sam ih lagano provocirao naravno ne otvoreno nego više onako peckao tipa: Ja sam vam baš nešto sumnjiv? A šta tražite mogu li vam pomoći? Jedanput se graničar toliko pravio lud kao ne razumije šta su lične stvari pa me nakon pet minuta pitao MISLIŠ NA OSOBNE STVARI? Moj savjet je ne kofrčiti se surađivati ali nedati im da se iživljavaju jer se uvijek može napisati prijava kada malo pretjera kao što je ovaj kloc uradio slovacima.
hahaha sad fol nisu pa se vade ma daaaaaaaaj
znači onaj ust.aški spiker na HRT-u Miljenko Kokot, koji čita tekstove kojekakvih dokumentaraca, je zapravo MIljenko K U R A C ???
hahahahahaha e Bože sačuvaj :D