Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi grade što žele i gdje žele. Ukrali nisu i neka im je sa srećem. Što bi se tu uopće trebalo komentirati.
Tako je, njihov novac i njihova stvar u sta ce ga uloziti.
Samo ne dovodite Sabana Saulica na otvaranje, matere vam.
Svi moj jarane Bošnjaci imaju hrvatsku putovnicu...sve patriote ali što je sigurno sigurno je...
Ne razumijem gdje im firma registrirana, kako ih nije sramota. Možda naprave i na Kopaoniku u Srbiji (nešto za zimu).
Izdajnici, grade u mrskoj nam Hrvatskoj, istjrati iz BiH. I što je još gore imaju i putovnice RH, a nama prodaju maglu.
@matan A da grade u npr. Banja Luci opet ti nebi valjalo jer je to "kod cetnika", ili?
Nasi sportisti ulazu u Hrvatski turizam i placaju poreze Hrvatskoj drzavi. Za razmisljanje. Zasto nisu ulagali u Neumu? Na dijelu naseg mora. Imamo mi i jezera i rijeka a i planina i banjskih lijecilista.. Oni bi trebali biti primjer za kupovanje domaceg i ulaganje u BiH. Jedini sportista za koga sam ja cuo da ulaze velike pare u BiH je Je Mirza Teletovic (u Jablanicu). Ja sam razocaran a vi?
@krilnik Znam da je kupio neku vilu kod Dubrovnika ali ovdje se radi og Grljevcu kod Splita??? I vi ga pretjeraste sa 20 km na sedam dana. To je nas bosanski "balinluk" sve je bolje nego nase i svuda je bolje nego u BiH. Ma hebe mi se za njegove pare i gdje ce ih trositi. Novak Djokovic kupuje hotek u Banja Luci, pokrece Zakladu Novak Djokovic..a nasi sportisti trce da ulazu u Hrvatski turizam.
@krilnik Ma ja mu zelim sve najbolje i nisam ljubomoran. Neka mu se visestruko vrati ta investicija. Samo govorim o nasem mentalitetu. Mislimo da je svuda bolje i da je sve sto je tudje bolje od naseg. Onaj ko hoce da ulaze, on nadje i nacina. Onaj koji nece on lako nadje izgovor. Ne bih se bas slozio sa vama "da bi mu u BiH i dusu izvukli" Ima puno ljudi, koji bi jedva docekali da mu pomognu i oko papirologije i oko svega. Mozda bi vise zaradio da je kupio/izgradio apartmane na Bjelasnici..
Pa neka grade, ne igraju za kukuruze?
Pametno!Nece noge vecno da vas sluze!Mora se razmisljati o nekom biznisu posle karijere.
Pa bolan Dzeko jel ti to domet! Ambiciozan covjek nema sta!?
....a šta će bosanac nego po defaultu na bauštelu.......
...s pogledom na plavo nebo i 24 sata s "chemtrailsima" iz NATO transportnih aviona (u paketu: teški metali, aluminij, barij..., pesticidi, bakterije & virusi...) -- kemtrejlsi na slici
Vojnicki zivot avio stadion hotel sve u krug.Sretno momci posteno trudom i znojem zaradjeno respect