Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz pouzdanih informacija otac joj iz bosne :)
ojhaha,jeste zove se Rifat:-)
DA SE ZNA: Nova prva dama USA govori bosanski jezik :)
Srpski ! pa da je celi svet razume !
cemu taj uvlakacki mentalitet? nece ti niko nista dat.. sve se sama izbori
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a u Beogradu http://i.imgur.com/ip6CB14.jpg
Mali ljudi i mali narodi, opterećeni kompleksom niže vrijednosti imaju bolesnu potreba da se identifikuju sa jakim i velikim.
Ljudi, eno ga Klix na sedmoj slici :))))
Melanija Trump?!?! Iz jedne poznate aristokratske konzervativne obitelji čim nosi takvo ime koje sa sobom mora da nosi jedan pedigre visokog društva... Prvu sisu je javno pokazala tek sa 19 godina. Vidi se da je crkveno odgojena i pristojna mlada dama jer je mogla obeznaniti grudi sa 17 ali je čekala da napuni 18 što samo po sebi govori o njenom odgoju. I ovo je brak rođen iz čiste ljubavi... ona voli novac a Donald voli grudi... ljubav na sve strane...
polako slovenci, booosnjoooci su stali prvi u red za uvlacenje u pakshu
@shimonperes bez brige. sve smo uslikali. imamo dokumentacije ihaaaa mini wikibooosnjoooliks
@shimonperes bas su jadni
Slovenac slovencu je slovenka, jbe lud zbunjenog
...obzirom da srbi imaju selo putinovo, i rakiju putinovaču, predlažem da se sevnica preimenuje u trampovo. i da šnaps nosi ime "melanivača".
Vi meni recite sta hocete ali za 15 dana ako srbi ne proglase da je Melanija srbkinja ja ga sjecem na velke komade
Ti smatras a? Vama Bosnjacima je bolje da puno ne smatrate a i ne mislite ;)
...mislim da će uvaženi profesor deretić lahko ustanovit da je tramp srbin poreklom. jer i laiku je jasno da prezime "trump" nastaje kraćnjem srpskog "trumpić". mada slutim izvjesne prijepore sa hrvatima, koji će temeljem zvučnosti tvrdit da nije srpsko "trumPić" već hrvatsko "trumBić".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
AGRESIJA SRBIJE NA SLOVENIJU I AMERIKU: - Napad na Sloveniju 1991-e godine: www.youtube.com/watch?v=RoXq3kXP0dw - Napad na Ameriku 2016-e godine: nypost.com/2016/05/01/massive-fire-breaks-out-at-manhattan-church/
Nije jasno da li će Donald Trump uopšte proći sigurnsone provjere jer mu JE PUNAC REGISTROVANI KOMUNISTA ! PA bi mu kćerka mogla u krevetu DOĆI U POSJED KODOVA ZA LANSIRANJE NUKLEARKI !! Koji bi mogli završiti kod Putina, također nekad REGISTROVANOG KOMUNISTE SOVJETSKOG SAVEZA ! http://metro.co.uk/2015/10/30/donald-trumps-father-in-law-is-a-communist-who-looks-exactly-like-him-5470817/
Tovaris Trump vesel vnesete svojo rit.
konjusari kakvi ste s uvlačenjem u pakšu?
Evo svih njezinih jezika: Slovenian (her native language) and Serbo-Croatian (the main language of Yugoslavia when she was a kid) but also Italian, French, and German. Dakle nije 6 ko što neki laju okolo, a Srbi je već proglasili Srpkinjom :)))
a crnski i gorski jezik si zaboravio
Ah eto piranskog zaljeva ko na tacni.
treba ovim slovencima poslat malo vazelina....lakse ce im se bit uvuci trampu u guzicu