Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako....de se malo obrazuj,pročitaj nešto,naći ćeš da je stanovništvo Ulcinja najmanje 85% muslimansko........ Htjedoh reći nešto što i nema možda neke veze a moguće je i da ima.To je onaj zemljotres koji se u Sarajevu desio prije par mjeseci.Nije bio jak...međutim desilo se nešto drugo....nekoliko dana nakon tog zemljtresa u Sarajevu desio se katastrofalan zemljotres u Italiji...ne znam kako idu stvari sa tim tektonskim pločama i sa geologijom...al bi to moglo biti i povezano....Kao neki...............PREDZNAK
Sada će Bosanci uvesti opet samodoprinos kao i prije rata-pomoć stradalim od zemljotresa u Crnoj Gori, a stoka će objaviti nama rat.Haram im bio svaki dinar.